Sari la conținut

Cuptor incorporabil Hansa BOEI64590015 pret si specificatii

  • de

          Cuptorul incorporabil Hansa BOEI64590015 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de gatit modern dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie pentru un gatit eficient si intr-un timp foarte scurt. Il poti incorpora cu usurinta in mobila de bucatarie astfel ca acesta va ocupa un spatiu destul de mic pentru un astfel de dispozitiv avand urmatoarele dimensiuni: 59.5 x 59.5 x 57.5 cm.

        Suprafata de la exterior formata din inox de foarte buna calitate va face ca acesta sa fie curatat rapid cu o simpla laveta de bucatarie umezite in 2-3 miscari.

        Cuptor incorporabil Hansa BOEI64590015 este unul cu alimentare electrica si are o capacitate maxima de gatire alimente de pana la 66 de litri suficient atat pentru a gati ocazional sau in cazurile in care astepti la masa mai multi oaspeti. Este eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A.

       In partea superioara putem observa si faptul ca acesta vine dotat cu un panou de comanda destul de elaborios cu display LCD pentru afisare timp ramas pana la incheierea unui ciclu complet de gatire.

       Programele de gatit 8 la numar acopera majoritatea necesitatilor de care  ai avea nevoie din partea unui cuptor incorporabil profesionist: timer, grill, rotisor, incalzire etc.  E ideal atat pentru a gati fripturi, gustari inedite sau cozonac de Paste.

       Sistemul de incalzire va asigura  distribuire uniforma a aerului cald in interior iar ventilatorul din interior va grabi procesul de preparare atunci cand e cazul. Nu va trebui sa stai mereu langa el deoarece odata pornit, timer-ul va opri functionarea acestuia la ora stabilita de tine iar in tot acest timp poti monitoriza cu usurinta preparatele din interior deoarece este iluminat.

      Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. Geamul de protectie al usii de acces interior este unul rezistent termic avand pana la 3 straturi de protectie pentru un transfer termic de caldura minim.

Recomandare: 

         Analizand caracteristicile cu care este prevazut dar si faptul ca vine combinat cu plita din set iti recomandam sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

        Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioada mica de timp in care este valabila oferta: Verifica pret reducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *