Hota de perete MIELE DA 289-4 pret si specificatii tehnice

  • de

         Desi pretul nu este unul favorabil, hotele de la Miele fiind foarte scumpe, avantajele unui astfel de produs premium sunt destul de numeroase si fac referire la zgomotul destul de redus in timpul functionarii dar si la capacitatea mare de absorbtie.

       Cei de la Miele sunt renumiti prin oferta lor de echipamente inovatoare ce ofera utiliatorului solutii de ultima generatie. Filozofia companiei germane ce apartine familiilor Miele si Zincann – ,,Immer Besser,, (Mereu mai bine) se reflecta in toate produsele Miele, prin pasiunea investita in dezvoltarea de noi tehnologii de la o generatie la alta. Astfel Miele a devenit cel mai mare producator independent de echipamente electrocasnice din lume.

      Si dimensiunile sunt importante atunci cnad vrei sa achizitionezi un astfel de dispozitiv, modelul de fata fiind caracterizat de urmatoarele valori 96 – 132 x 89.5 x 56.4 cm.

     Din punct de vedere tehnic, hota este echipata cu un motor silentios performant de 240 w, avand o capacitate de absortie cuprinsa intre 550 mc/h in regim de recirculare si 640 mc/h in regim de evacuare a aerului. Evacuarea aerului se face printr-o conducta de 150 mm in exterior, avand un filtru din inox ignifug. Hota are si optiunea cu recirculare ce necesita filtru de carbon activ, pentru curatarea aerului, in 3 trepte + boost de reglare a vitezei de absortie.

       Sistemul de iluminare LED este unul economic si eficient si dispune de 4 becuri cu halogen de 10 W. Nivelul de zgomot nu depaseste 63 db(A) pe ultima treapta de putere, cea ce face ca modelul MIELE DA 289-4 sa fie printre cele mai silentioase hote din lume. Acest model de hota este capabila de conectare la sistemul Miele@home prin intermediul careia aparatul poate fi actionat de la distanta cu ajutorul unui smarphone sau a unei tablete.

      Conducta de evacuare a aerului cu diametru de 150 mm are o clapeta unisens ce impiedica patrunderea aerului rece in bucatarie. Materialul din care este construita hota este in totalitate din inox, cu izolare fonica si sticla, fiind dotata si cu kit de conversie în sistem recirculant.  

Recomandare:

           Consider ca este o optiune de luat in seama datorita capacitatii destul de mare de absorbtie si al caracteristicilor de ordin tehnic de ultima generatie: Verifica oferta pret

           Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *