Hota de insula MIELE DA 6690 D pret si specificatii tehnice

  • de

        Daca doresti sa scapi de mirosurile puternice, de caldura sau de aburii care creeaza condens in bucatarie si degradeaza locuinta ai nevoie de cea mai buna hota. Pentru dumneavoastra am ales Hota MIELE DA 6690 care este o optiune ideala in cazul unei bucatarii hi-tech, atat din punct de vedere al eficientei la absortiei, a nivelului foarte redus de zgomot cat si din punct de vedere al liniei de design propuse de producatorul german de electrocasnice Miele.  

        Cei de la Miele sunt renumiti prin oferta lor de echipamente inovatoare ce ofera utiliatorului solutii de ultima generatie. Filozofia companiei germane ce apartine familiilor Miele si Zincann – ,,Immer Besser,, (Mereu mai bine) se reflecta in toate produsele Miele, prin pasiunea investita in dezvoltarea de noi tehnologii de la o generatie la alta. Astfel Miele a devenit cel mai mare producator independent de echipamente electrocasnice din lume.  

         Hota Miele Clean Cover (pentru curatare facila) are un design impecabil si este finisata din materiale din categoria premium ce implica aluminiu si sticlă neagra Havana Brown.

        Panoul de comanda poseda functia de touch control pentru o utilizare usoara si un control exact al tuturor parametrilor de functionare.

       MIELE DA 6690 D face parte din categoria hotelor insulare si are un diametru de 90 de cm. Puterea de absortie este de maxim de 750 m3/h, o valoare suficient de mare in cazul unui aragaz de dimensiuni mai mari.

         Hota Miele este potrivita pentru fiecare casa, aceasta fiind cu recirculare sau exhaustare si are urmatoarele dimensiuni: (IxLxA mm) 85 x 898 x 598. Configuratia telescopica modifica inaltimea hotei intre 765 – 1075 mm de la gura de absortie pana la tavan.

        Aceasta este echipata cu un motoar silentios tip CC performant de 142 w ce consuma cu pana la 70% mai putin decat un motor obisnuit. Hota are o capacitate de absortie cuprinsa intre 570 mc/h in regim de recirculare intensa si 750 mc/h in regim de evacuare a aerului si este prevazuta si cu un indicator de curatare a filtrelor pentru miros si grasime. Evacuarea aerului se face printr-o conducta de 150 mm in exterior, avand trei filtre din inox ignifuge, lavabile in masina de spalat vase, compuse din 10 straturi, ce nu necesita inlocuire.

       Nouă tehnologie Conactivity 2.0 permite sincronizarea hotei cu plita prin wireless. Astfel, conectată cu o plită compatibilă, hota își va optimiza puterea de extracție în funcție de puterea plitei pentru o utilizare eficientă și consum de energie mai mic. Aceasta dispune si de un sistem cu iluminare 3 becuri LED economic si eficient ce pot fi reglate ca intensitate.

        Nivelul de zgomot nu depaseste 65 db(A) pe ultima treapta de putere, cea ce face ca modelul MIELE DA 6690 sa fie printre cele mai silentioase hote din lume. Conducta de evacuare a aerului are diametru de 150 mm cu clapeta unisens ce impiedica patrunderea aerului rece in bucatarie.

Recomandare:

         Consider ca este o optiune de luat in seama datorita capacitatii destul de mare de absorbtie si al caracteristicilor de ordin tehnic de ultima generatie: Verifica oferta pret

           Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *