Mp4 player Sony NWZA15B pret si specificatii tehnice

          Cei de la Sony, pionierii muzicii aduse pe dispozitive portabile de la walkmane, CD-playere si recorder-pleyere aduc acum in prin plan un dispozitiv adaptat cerintelor anului de gratie 2016 cu functie redare audio video intr-un veritabil MP4 dotat cu cele mai noi tehnologii de actualitate.

         Sony NWZA15B este un layer MP$ veritabil cu interfata de operare proprie, nu are Wi-Fi si nici aplicatii iesite din aria Smart, find pregatit pentrua  reda muzica dar si clipuri video la cea mai buna calitate. 

        Alaturi de un sunet de calitate superioara, Mp4- player Sony NWZA15B dispune de un aspect premium. Prin designul sau compact si usor, acesta incape cu usurinta in buzunar sau intr-o poseta, in timp ce panoul de comanda unic in forma de diamant confera o tenta sofisticata.

        Amplificatorul digital incorporat S-Master HX™ va ajuta sa profitati la maxim de sistemul audio de inalta rezolutie. Pentru aceasta, se reduc nivelurile de zgomot care apar de obicei in gamele de frecvente inalte, pentru a va permite sa va bucurati de sunete clare si precise.

        Ecranul de 2.2 inchi suporta o rezolutie de 320 x 240 pixeli fiind o adevarata placere sa urmaresti un clip video in timp ce esti in deplasare sau calatoresti. In partea din dreapta gasim o tasta de volum cu + si – si deasemenea un slider de blocare butoane de comenzi. Un partea de sus este pozitionat jack-ul de 3.5 si un port bine ascuns cu ajutorul caruia vei putea face transfer de fisiere de pe un dispozitiv pe altul sau sa il incarci.

         Odata actionat butonul de pornire meniul de navigare se incarca foarte rapid oferindu-ti acces la continutul preferat in doar cateva secunde. Acesta are un spatiu de memorie intern dedicat de 16 Gb si suporta si carduri de memorie de pana la 64 Gb. Fisierele compatibile sunt urmatoarele: MP3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-AAC, FLAC si ALAC.

        Bateria tine aproximativ 30 de ore de redare cu fisiere video de inalta rezolutie si aproximativ 50 de ore cu formatul MP3 standard.

Recomandare:

        Il recomand tuturor iubitorilor de muzica de calitate, un dispozitiv care va da satisfactia muzicii bune ascultate la o calitate exceptionala: Verifica oferta pret

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat