Filtru extern JBL CristalProfi e401 Greenline pret si caracteristici tehnice

  • de

           Filtru extern JBL CristalProfi e401 Greenline este exact ceea ce iti trebuie, un dispozitiv performant special conceput pentru pasionatii de acvaristica capabil sa filtreze apa de microorganismele nedorite si sa mentina oxigenul necesar pentru a asigura viata acvatica. Nu ocupa nici foarte mult spatiu, acesta fiind un dispozitiv cmpact caracterizat de urmatoarele valori 180 x 210 x 284 mm.

          JBL CristalProfi e401 Greenline este un filtru extern economic recomandat pentru acvarii cu un volum cuprins intre 40-120 de litri. Consuma foarte putin, aproximativ 4 W si este foarte silentios astfel ca poate fi folosit chiar si in interiorul unui apartament. Pompa are o putere de filtrare de pana la 450 litri/ora si este deasemenea silentioasa. 

         Este recomandat o curatare a filtrului o data la 3 luni pentru o functionare in parametrii de performanta normala. In pachet mai primesti si doua furtune de 12 respectiv 16 cm, tuburi si un set de ventuze.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca vrei sa iti achizitionezi un dispozitiv performant care sa nu coste nici foarte mult: Verifica oferta pret

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

 

11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *