Televizor LED Star-Light 42DM2000 pret si specificatii tehnice

  • de

      Televizorul LED Star-Light 42DM2000 este solutia ideala daca esti in cautarea unui dispozitiv TV cu o diagonala mare 107 cm, capabil sa redea imagini clare de inalta fidelitate si sa nu coste nici foarte mult. Este cel mai ieftin televizor pe care il poti gasi in aceasta suma de bani pentru aceasta dimensiune si este produs de un brand autohton disponibil in exclusivitate prin intermediul celor de la eMag.

       Arata bine si ca design, lucru evidentiat de materialele de buna calitate din care este construit avand o rama foarte subtire ce pune in valoare ecranul superb de 107 cm.

      Star-Light 42DM2000 este perfect atat pentru camera de zi cat si pentru dormitor avand dimensiunea ideala de numai 107 cm, un ecran LED FULL HD ce suporta rezolutii de pana la 1920 x 1080 pixeli cu un contrast nativ de 1500:1 si o luminozitate de 250 cd/mp. Timpul de raspuns este de aproximativ 8 ms iar unghiul de vizibilitate de 178 de grade. Caracteristicile superioare de imagine Comb Filter 3D si Digital Noise Reduction au rolul de a reduce interferentele ce pot aparea in timpul transmisiunilor televizate si de a asigura o fluenta constanta in cazul cadrelor dinamice specifice filmelor de actiune si evenimentelor sportive.

      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  ce livreaza impreuna o putere de 20 W.

     Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic.

      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *