Masina de spalat LG F10B8NDA0 pret si specificatii tehnice

  • de

          Intotdeauna am apreciat produsele electrocasnice ale celor de la Lg, un brand de incredere fie el vorba de produse premium sau modele mai ieftine foarte bine realizate din punct de vedere calitativ. Si de aceea daca esti in cautarea unei masini de spalat eficiente, usor de utilizat cu un consum mic iti recomand LG F10B8NDA0 disponibila la un pret accesibil.

         Masina de spalat LG F10B8NDA0 este un dispozitiv de spalat rufe cu incarcare frontala cu o capacitate de incarcare rufe de pana la 6 Kg si o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm. Daca stii ca masina de spalat va fi folosita doar de tine si prietena/sotia nu are rost sa te avand la un model mai puternic deoarece si consumul va creste exponential. Deasemenea avand o capacitate mult mai mica si dimensiunile ei au fost limitate astfel: 60 x 44 x 85. 

         Este eficienta si din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa energeticaA+++ cu un consum de 150 Kwh/an si aproximativ 9500 de litri de apa pe an.

         In partea superioara masina de spalat este dotata si cu un panou de comanda cu afisaj LED care va afisa informatii legate de timpul ramas pana la finalizarea programului de spalat, viteza de centrifugare, temperatura apei, etapa de spalare si programul activ. 

          Programele de spalat destul de numeroase, 13 la numar, acopera o arie larga de necesitati printre care: consum redus de energie, program matase, bumbac, lana, sintetice, delicate etc. In modul de spalare ” usor de calcat” hainele vor fi protejate la formarea cutelor greu de scos la calcat prin faptul ca acestea nu vor mai fi stoarse fiind astfel mult mai usor de calcat.

         La partea de mecanica masina vine dotata cu un motor cu functie Direct Drive, eficient din punct de vedere energetic dar si silentios. Palele ce exercita functia de rotire sunt caracterizate ca avand o frecare mult mai mica, lucru care implica astfel o functionare de lunga durata fara a a aparea probleme de integritate. O vei putea astfel folosi chiar si pe timp de noatte, zgomotul produs fiind unul de intensitate minima (aproximativ 58 dB).

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici         

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *