Espressor automat JURA J90 pret si specificatii tehnice

       Espressorul automat JURA de calitate elvetiana este o marcă în care puteți avea încredere, un automat de cafea care poate pregati orice bautura pe baza de cafea si spuma de lapte.  Sistemul de control electronic stabileste cu precizie temperatura apei, regleaza cantitatea de cafea si gradul de macinare.

     Aparatul  prepara printr-o simpla apasare de buton  espresso, 2 espresso, café crème, 2 café crème,  latte macchiato, spuma de lapte, lapte fierbinte, cappuccino, ristretto, 2 ristretto si apă caldă (ceai).  Cei de la Jura si-a propus prin  J90  sa aduca in bucatariile cafegiilor o adevarata bijutere cu design modern avand o carcasa din otel inox si foarte usor de folosit. Aparatul este de culoare Brilliant Silver, placat in partea frontala cu un strat dublu de lac, cu efect metalic, ce subliniaza aspectul elegant.  Partile laterale, superioara si din spate intr-un aluminiu alb complementeaza designul nobil, ce ii confera un aspect deosebit.  În partea frontala vei găsi panoul de control cu display LCD/ TFT HD de culoare albastra cu un afisaj cu text si buton rotativ pentru operare intuitiva.

      Jura are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea sau cafea macinata cu o capacitate de 250 grame. Aceasta are incorporat și o râșniță de cafea Aroma foarte silențioasă din inox, cu configuratie conica ce poate fi reglata individual cu 5 setari de dimensiuni. Recipientul pentru cafea macinata permite utilizarea unui alt tip de cafea, de exemplu decofeinizata. Gustul si taria cafelei este garantat de gradul de rasnire constant, astfel încât veți putea râșni cafeaua cât de fin vă doriți.

      Aparatul are incorporat și un dispozitiv de spumare a laptelui, ce vă asigură gratie tehnologiei de ultima-ora „Fine Foam“  o spuma unica si delicata de lapte pentru satisfacerea celor mai exigente gusturi. Duza pentru dozare poate fi ajustata pe inaltime de la 110 – 153 fiind astfel adaptata pentru toate tipurile de pahare sau cesti. Rezervorul de apă detasabil are o capacitate de 2,1 litri si este prevazut si cu filtrul de apa Claris Bluie pentru a retine eventualele impuritati din apa.

       In premiera mondiala, JURA a revizuit si perfectionat procesul de extractie pentru ristretto si espresso, dezvoltand timpul de extractie prin injectarea apei fierbinti sub presiune in pulberea de cafea prin impulsuri rapide pentru un espresso scurt.

      Aparatul are in componenta si o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari. De fiecare dată când porniti sau opriti aparatul va rula un ciclu automat de clătire cu apa  fierbinte pentru a asigura curățarea tuturor părților componente de reziduurile ramase. 

       Din punct de vedere energetic are si functie de economie de energie, face parte din clasa A ca eficienta energetica, avand un consum foarte mic de 1450 W. In plus, functia Energy Save Mode si butonul Zero-Energy Switch transforma ENA 9 intr-un aparat care salveaza energia si resursele. Aparatul trece automat în modul de economisire a energiei, după cinci minute, și se oprește  automat după două ore. 

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit valabil pentru comenzile online daca il comanzi de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *