Espressor automat JURA IMPRESSA A5 pret si specificatii tehnice

        Calitatea se obtine respectand cei patru M, de care vorbeste orice italian: MISCELA, MACINATURA, MACCHINA PER CAFFE ESPRESSO, MANO O MENTE DELL’OPERATORE. Numai tinand cont de toate aceste reguli puteti obtine un espresso perfect.

       JURA IMPRESSA A5  este un automat de cafea compact cu pornire si oprire programabila care poate pregati orice bautura pe baza de cafea si spuma de lapte. Sistemul de control electronic stabileste cu precizie temperatura apei, regleaza cantitatea de cafea si gradul de macinare.

       Aparatul  prepara printr-o simpla apasare de buton espresso, café crème, latte macchiato, cappuccino si ceai.  Cei de la Jura si-a propus prin aparatul IMPRESSA A5  sa aduca in bucatariile cafegiilor o adevarata bijuterie cu un design modern avand o carcasa din otel inox.  

     În partea frontala vei găsi panoul de control cu display LCD/TFT HD de culoare albastr. Interfața este intuitivă, fiind prevazut suplimentar cu pictograme și un buton de control rotativ. IMPRESSA A5 este un automat veritabil care poate prepara simultan doua espresso sau 2 cafele.

     Jura are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea sau cafea macinata de capacitate 125 grame ce are incorporat și o râșniță de cafea Aroma+ foarte silențioasă din inox, cu configuratie conica. Gustul si taria cafelei este garantat de gradul de rasnire constant si temperatura apei.

     Aparatul detine si sistemul inteligent de preinfuzie, pentru extragerea aromei (I.P.B.A.S.) fiind atestat astfel ca fiind un dispozitiv perfect pentru a pregati cele mai aromate cafele. Jura A5  are incorporat și un dispozitiv de spumare a laptelui, ce vă asigură o spumă cremoasă pentru fiecare tip de băutură preparată. Duza pentru dozare poate fi ajustata pe inaltime de la 55 – 138 mm, fiind astfel adaptata pentru toate tipurile de pahare sau cesti. Gratie tehnologiei Fine Foam, fiecare cappuccino si latte macchiato vor fi incoronate cu o spuma de lapte perfecta cu o consistenta fina si cremoasa.

     Rezervorul de apă detasabil are o capacitate de 1,1 litri, dotat cu filtrul de apa Claris Blue ce poate fi schimbat o data la 3 luni sau consumul a 5000 de cesti. Astfel vei beneficia de o apa curata detartrata fara impuritati cantitate suficienta pentru a face mai multe doze de cafea.  Aparatul este dotat cu o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari. Intretinerea aparatului nu este grea, mai ales că deține și funcția de autocurățare, precum și sisteme pentru decalcifiere și anticalcar. Espressorul te va anunța de fiecare dată când e necesar un program de curățare sau decalcifiere.

      Din punct de vedere energetic are si functie de economie de energie, face parte din clasa A ca eficienta energetica, avand un consum foarte mic de 1450W. In plus, functia Energy Save Mode si butonul Zero-Energy Switch transforma JURA IMPRESSA A5  intr-un aparat care salveaza energia si resursele. 

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit valabil pentru comenzile online daca il comanzi de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *