Expressor MIELE CM 7500 pret si specificatii tehnice

      O cafea buna inca de la prima ora a diminetii poate insemna picatura de energie care sa iti imprime o stare de bine si o gandire pozitiva pentru intreaga zi. Espressorul automat MIELE  fabricat in Germania are incorporat cele mai noi tehnologii disponibile pe piata, un aparat performant capabil sa prepare bautura ta preferata in cel mai scurt timp. Cei de la Miele mizeaza mult pe calitatea premium si pe finisajele extrem bine puse la punct ale aparatelor electrocasnice.

      Printr-o simpla apasare de buton poti pregati cu acesta pana la 20 de tipuri diferite de bauturi: Espresso, Cafea, Cafea lunga, Latte Machiatto, Cappuccino, Caffe Latte, Ristretto, Long black, Americano, Cafea cu lapte, FLat White, Espresso macchiato, Cappuccino italiano, Ceai verde, Ceai de plante, Ceai de fructe, Apa fierbinte, Lapte fierbinte, Spuma lapte.

    În partea frontala veți găsi panoul de control cu display LCD/ TFT HD de culoare albastra avand afisaj cu text in mai multe limbi si actionare senzitiva cu pictograme pentru operare intuitiva, ce oferă un control ridicat asupra preparării cafelei. Expresorul CM 7500 are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea sau cafea macinata de capacitate de 500 grame si are incorporat și o râșniță de cafea foarte silențioasă din inox, cu configuratie conica ce poate fi reglata individual.

      Recipientul pentru cafea macinata permite utilizarea unui alt tip de cafea, de exemplu decofeinizata. Gustul si taria cafelei este garantat de gradul de rasnire constant, astfel încât veți putea râșni cafeaua cât de fin vă doriți. Suportul de incalzire pentru cani la acest model pastreaza canile calde inaintea servirii bauturii, oprind astfel procesul de racire mult prea rapid al acestora.

      Acesta detine si un recipient pentru lapte astfel construit incat sa il pastreze rece pana la 12 ore. O alta functie a aparatului il constitue si preparare integral automatizata a doua specialitati de cafea simultan. Duza dubla pentru cappuccino/cafea poate fi ajustata pe inaltime pana la 160mm, cu funcția Cup Senso care are rolul de a detecta înălțimea ceștilor sau a paharelor pentru a poziționa perfect dispersorul, fiind astfel adaptata pentru toate tipurile de pahare sau cesti.

      Rezervorul de apă detasabil are o capacitate de 2,2 litri, cantitate suficienta pentru a face mai multe doze de cafea. Cu ajutorul sistemului modern de incalzire, apa se va încălzi foarte repede încă de la prima ceașcă de cafea. Acest lucru este posibil datorită capului de infuzare așezat în centrul sistemului de încălzire. Aparatul este dotat cu o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari. De fiecare dată când porniti sau opriti aparatul va rula un ciclu automat de clătire cu apa fierbinte pentru a asigura curățarea tuturor părților componente de reziduurile ramase, afisand starea de intretinere.

     Ca noutate pentru noi aparatul este primul espressor din lume patentat cu sistemul de detartrare automata numita (Autodescale) – proces complet automat cu ajutorul unui cartus continand o solutie speciala de detartrare, care necesita inlocuire doar o data pe an. Din punct de vedere energetic are si functie de economie de energie, face parte din clasa A+ ca eficienta energetica si are un consum foarte mic de 1500 W. 

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit valabil pentru comenzile online daca il comanzi de aici