Laptop Acer E5-573-P5AB performanta si portabilitate la un pret minim

  • de

         Nu ai cum sa ii rezisti acestuia prea mult deoarece noul laptop Acer E5-573-P5AB te va surprinde inca de la prima vedere atat prin design – are o culoare rosie cu tenta visinie foarte fashion dar si datorita performantelor destul de bune pentru un device ce se doreste a fi ultraportabil, totul la un pret accesibil. 

        Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari.

     Display LCD LED Backlight avand o diagonala ce masoara 15.6 inchi. Display-ul suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli avand o un unghi de vizibilitate foarte bun atat in exterior la lumina zilei. Caracteristica speciala anti glare va proteja ecranul laptopului sa luceasca in momentul in care este expus intr-un spatiu luminos evitand astfel limitarea unghiul de vizibilitate.

     Performantele hardware sunt asigurate de:

  • procesor Intel Pentium Dual – Core
  • 4 GB memorie RAM;
  • placa video integrata Intel HD Graphics;
  • HDD: 500 Gb – 5400 rpm.

       Procesorul Intel Pentium Dual COre 3556U tactat la frecventa de 1.7 Ghz este unul de nivel mediu dar cu performante destul de bune fiind capabil sa ruleze aplicatii de tip office in conditii foarte bune. Se descurca foarte bine si in multitasking si este fluent fiind o adevarata placere sa lucrezi zi de zi. Memoria RAM de 4 Gb va fi mai mult decat suficienta pentru o utilizare obisnuita (internet/filme si jocuri). 

     Desi nu este dotat cu o placa video dedicata vei putea totusi rula jocuri de generatie mai veche sau jocuri care nu necesita multe resurse video. Nu este un laptop dedicat pentru gaming avand caracteristici mai degraba generaliste perfecte pentru navigare internet, operatiuni de tip office sau vizionat filme online la rezolutii HD.

       Camera foto VGA cu microfon integrat este ideala pentru cei care vor sa intretina conversatii pe retelele de socializare sau pe Skype. Deasemenea sistemul de operare instalat este Linux dar acesta poate fi dezinstalat si pus un Windows dupa bunul plac.

     Laptopul este echipat cu un acumulator cu 4 celule, acesta va oferi o autonomie de lucru ce va depasi cu usurinta pragul de 4 ore. Din punct de vedere al conectivitatii laptopul dispune de Wi-Fi, bluetooth, cititor card, doua porturi USB 3.0 si unul 2.0. 

 Recomandare:

      Laptopul Acer E5-573-P5AB este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere performante destul de bune si o experienta de utilizare fluida la un pret accesibil: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

    Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret actualizat

        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *