Combina frigorifica LG GBB530PVQWB pret si specificatii tehnice

  • de

        Combina frigorifica LG GBB530PVQWB este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv performant care sa integreze cele mai noi tehnologii de pe piata totul la un pret decent. Experienta celor de la Lg pe piata electrocasnicelor reprezinta inca un atu important ce ar trebui luat in seama atunci cand esti in cautarea combinei frigorifice ideale. Deasemenea trebuie sa tii cont si de dimensiuni pentru a stii exact daca aceasta se incadreaza in spatiul unde doresti sa o plasezi, combina frigorifica LG GBB530PVQWB fiind caracterizata prin urmatoarele valori: 201 x 59.5 x 68.6 cm.

        LG GBB530PVQWB este o combina frigorifica spatioasa in doua usi de culoare argintie, construita din materiale de calitate ce sugereaza faptul ca vorbim de un dispozitiv electrocasnic premium. Poti controla in detaliu tot ceea ce se petrece la interior optimizand modul de functionare prin setarea temperaturii si modul in care interactioneaza aceasta cu alimentele depozitate la interior. Panoul de comanda situat pe usa frigiderului are un afisaj LED alaturi de care sunt plasate mai multe butoane de reglaj ce pot fi actionate prin simpla atingere.

         LG GBB530PVQWB este o combina frigorifica de capacitate mare de pana la 343 litri din care 252 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara iar restul de 91 litri ii revin congelatorului. Frigiderul este organizat ca spatiu pe 4 nivele de rafturi rezistente din sticla securizata foarte rezistenta. In dreptul fiecarui nivel, usa frigiderului este prevazuta cu suporti speciali pentru depozitat alimente de dimensiuni mici si sticle cu bauturi racoritoare. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in conditii bune de pastrare la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. 

        Congelatorul cu 3 compartimente are o eficienta de congelare de aproximativ 9 Kg la 24 de ore. Atat frigiderul cat si congelatorul beneficiaza de sistem automat de dezghetare No Frost care impiedica formarea ghetii la interior.  

         Sistemul de racire este unul revolutionar de tip No Frost ce inglobeaza doua tehnologii impreuna, sistemul Active Dual Cooling si cel No Frost impiedica astfel formarea ghetii in interior si ofera conditii foarte bune de conservare a alimentelor cu un consum minim de energie. 

        Compresorul liniar cu Inverter pastrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp, oferind un zgomot redus si o durabilitate extinsa de functionareTrecerea la compresorul cu piston liniar inseamna eficienta optima si economie mare de energie. Astfel avand mai putine puncte de frecare este redus nivelul de zgomot semnificativ, la fel si durabilitatea compresorului (10 ani garantie compresor).

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *