Casti audio MusicMan BigBass BT-X15 pret si specificatii tehnice

       Zilele acestea mi-au ajuns pe mana castile audio cu bluetooth MusicMan BigBass BT-X15 si pot spune ca am ramas profund impresionat de acestea. Reprezinta alegerea perfecta daca iti doresti libertate de miscare si un sunet de calitate la un pret rezonabil. Bass-ul, mediile si inaltele, toate sunt calibrate incantandu-ti auzul cu un sunet de inalta fidelitate.  De mult imi doream o pereche de casti bluetooth la un pret rezonabil. Majoritatea castilor din aceasta categorie se gaseau la preturi foarte mari, preturi pe care nu si le permite oricine. 

     Muzica se aude impecabil si pot fi folosite atat ca handsfree conectate la un telefon mobil cu suport bluetooth. Izoleaza fonic foarte bine astfel ca sunetele din incinta nu te vor mai deranja in momentul in care asculti muzica preferata. 

      Autonomia oferita este de cel putin 8 ore. Le recomand tuturor pasionatilor de muzica care vor sa achizitioneze un produs oarecum ieftin cu un sunet de inalte standarde. Timpul estimat pentru o incarcare completa este de aproximativ 3 ore, bateria incorporata fiind una de lithium polymer de capacitate 400 mAh. Echipata cu difuzoare de 40mm, casca MusicMan BigBass BT-X15 este creata pentru a atenua zgomotul ambiental, reproducand fidel calitatea sunetului. 

      Formatul pliabil al castilor va permite sa le transportati cu usurinta, iar banda de sustinere se regleaza usor pe dimensiunea capului. Suporta si atasarea unui card microSD de pana la 32 Gb, astfel ca vei putea asculta muzica ta preferata fara a mai fi nevoit sa pornesti functia bluetooth de la telefon sau alt device.

Recomandare:

       Reprezinta alegerea perfecta daca doresti achizitionarea unor casti de buna calitate cu un sunet impecabil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       E cea mai buna alegere in pretul acesta iar daca nu esti ferm convins de alegere poti citi parerile celorlalti cumparatori de aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *