Sari la conținut

Masina de spalat rufe Gorenje W85F44P/I pret si specificatii tehnice

  • de

        Masina de spalat rufe Gorenje W85F44P/I este solutia ideala daca esti in cautarea unei masini de spalat rufe de capacitate mai mare ideala pentru familia ta, totul la un pret foarte bun. Functiile si programele sunt dispuse intuitiv pentru a fi selectate de pe panoul de control astfel ca nu trebuie sa fii foarte expert sa folosesti aceasta masina de spalat. Display-ul de dimensiuni impresionante iti va afisa principalele functii active ale programului in lucru dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalat complet.

        Din punct de vedere tehnic putem vorbi de faptul ca Gorenje W85F44P/I este o masina de spalat rufe de  capacitate mare de pana la 8 Kg cu o viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm. Astfel vei putea spala o cantitate mai mare de rufe intr-o singura transa economisind energie dar si timp pretios. Este si economica fiind incadrata in clasa A-40 mai economica cu pana la 40% fata de alte dispozitive clasificate in clasa A simplu.

        Programele de functionare destul de numeroase, 23 la numar, vor acoperi majoritatea necesitatilor de care poti avea nevoie din partea unei masini de spalat: program extra-clatire, prespalare, bumbac, sintetice, lana, clatire intensiva, consum redus de energie, delicate. mixt etc. Programul de lucru delicate este recomandat in special pentru hainele sensibile, ciclul de spalare implicand o viteza de centrifugare redusa fata de cea normala. In cazul hainelor cu pete greu de scos iti recomand sa alegi optiunea clatire intensiva care executa cicuri suplimentare de clatire la o temperatura net superioara.

         Sta bine si pe partea de sisteme de siguranta fiind dotata cu protectie anti inundatie – opreste imediat functionarea masinii in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa neprevazute, sistem de siguranta impotriva copiilor – blocheaza functiile butoanelor panoului de comanda, semnalizare acustica te anunta ca programul de lucru a luat sfarsit precum si functie autodiagnosticare –  detecteaza erorile ce pot aparea in sistem. Sistemul inteligent dus si jet va fi actionat de fiecare data inainte de pornirea programului de lucru, reusind sa inmoaie lucrurile de la spalat pentru a fi mai usor de spalat iar timpul alocat programului de lucru sa fie cu mult redus.

        De retinut este si faptul ca aceasta este foarte silentioasa putand fi folosita chiar si in timpul noptii fara sa deranjeze (nivel zgomot 55 dB).

       Consumul mediu de apa in decurs de un an se ridica la valoarea de 10309 de litri de apa, foarte putin daca ne gandim ca are o capacitate de 8 Kg.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *