Frigider Samsung RB29HSR2DSA pret si specificatii tehnice

  • de

         Frigiderul Samsung RB29HSR2DSA este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific de cea mai buna calitate echipat cu functii si tehnologii de ultima generatie, totul la un pret excelent. Putem spune ca frigiderul Samsung RB29HSR2DSA este varful de gama al frigiderelor produse sub marca Samsung asa cum Samsung Galaxy S6 este cel mai bine cotat telefon in categoria smartphone-urilor produse de Samsung. 

      Samsung RB29HSR2DSA este un frigider modern cu un aspect premium, construit din materiale de foarte buna calitate ce implica inox de culoare gri/argintiu. Accesul la interior se face prin intermediul celor doua usi reversibile, congelatorul fiind pozitionat in zona de jos iar frigiderul in partea de sus. 

        Este un figider ce va potrivi perfect in bucataria ta avand dimensiunile ideale pentru un dispozitiv spatios 59.5 x 66.8 x 178 cm si nu ocupa mult spatiu avand in vedere ca este destul de generos ca spatiu de depozitare. Nu vei avea probleme cu depunerile de gheata deoarece acesta foloseste tehnologia revolutionata No Frost ce impiedica formarea ghetii la interior, intreg sistemul de racire fiind bazat pe directionarea eficienta a curentilor de aer rece. Compresorul cu Invertor Digital ofera o fiabilitate de lunga durata acesta reducand semnificativ din uzul frecvent ce ar putea surveni in timp limitand timpii de functionare atunci cand temperatura de afara nu este foarte ridicata. 

         Putem vorbi de o eficienta sporita si din punct de vedere energetic deoarece acesta este incadrat in clasa de consum A+ fiind cu pana la 25% mai economic fata de modelele clasice. Consumul energetic estimat pentru un an intreg este de aproximativ 272 kWh/an.

        Samsung RB29HSR2DSA este un frigider de capacitate mare de pana la 300 litri din care 192 litri ii revin frigiderului iar restul de 98 litri congelatorului pozitionat in zona de jos. 

        Spatiul din frigider este impartit de cele 3 rafturi din sticla securizata si rezistenta, 1 raft Easy Slide ce poate fi glisat spre exterior pentru acces mult mai rapid la alimente,si un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor in care temperatura ramane mereu constanta si nu scade niciodata sub 0 grade. Garnitura etansa a acestui compartiment impiedica pierderea umiditatii si un orificiu de ventilatie elibereaza surplusul de umiditate cand acesta depaseste limitele normale. 

          Temperatura este mentinuta la un nivel constant in tot interiorul frigiderului cu ajutorul unui sistem de ventilatie bine proiectat care sufla din mai multe directii pe fiecare nivel in parte. Temperatura constanta elimina posibilitatea de condens si astfel alimentele sunt mentinute in deplina siguranta pe o perioada de timp mai indelungata. 

        Pentru acces rapid si comod pe timp de noapte acesta este dotat si cu un sistem de iluminare intern cu becuri LED cu un consum redus. In cazul unei pene de curent acesta are o autonomie de pana la 20 de ore pana cand se dezgheata in totalitate. 

Recomandare:

Pretul actualizat al celei mai bune oferte online il poti verifica aici

           Mai multe detalii tehnice, imagini cu acest produs dar si pareri ale celorlalti cumparatori poti vedea pe pagina produsului disponibil aici: Verifica oferta pret

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *