Espresso Automat Delonghi ECAM 23.450 S pret si specificatii

       Espresso Automat Delonghi ECAM 23.450 S este un aparat super automat cu un design modern avand o carcasa din otel inox ce poate fi usor de folosit la prepararea diverselor bauturi printre care cappuccino, latte macchiato, caffe latte si lapte cald.

      Aparatul de culoare argintie arata foarte bine ca design, calitatea materialelor din care este construit contribuind in mare parte la acest aspect. În partea frontala acesta este prevazut cu un panou de control cu butoane de actionare avand pictograme de folosire, de unde vei putea face selectiile potrivite fiecărui tip de cafea. Cu o singura apasare de buton utilizatorul poate opta pentru prepararea unei doze sau a unei doze duble de cafea espresso cremoasa.

      DeLonghi are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea sau cafea macinata cu o capacitate de 150 grame avand incorporat si o rasnita de cafea foarte silentioasa care macina cafeaua la rece astfel incat aroma sa fie pastrata la adevarata ei valoare.

        Poti selecta pana la 13 functii diferite cu ajutorul carora sa specifici cat de tare sa fie cafeaua, cat de mult zahar sau lapte sa fie inclus pentru fiecare ceasca dupa bunul plac. DeLonghi are incorporat si un dispozitiv de spumare a laptelui, ce vă asigura o spumă cremoasă pentru fiecare tip de băutură preparată. Aparatul este dotat cu sistem de pornire/oprire, programabila si distribuitor reglabil de cafea in functie de dimensiunea cupei (de la 92 mm la 142 mm inaltime). Aparatul este dotat cu un boiler dublu avand rezervorul de apă cu de capacitate 1.8 litri.

       Intretinerea aparatului nu este grea, mai ales că detine un sistem de decalcifiere si o functie de autocuratare automata a conductelor cu apa fierbinte si abur. Aparatul este dotat cu o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari.

      Recomand acest aparat profesional datorita functiilor lui speciale si a pretului foarte bun. Garantia comerciala a aparatului este de 2 ani.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *