Espresso Automat Delonghi ECAM 22.360 Blk pret si specificatii tehnice

         Espresso Automat Delonghi, este un aparat super automat cu un design modern avand o carcasa din otel inox si foarte usor de folosit ce poate prepara cafea, cafea filtru, ceai, espresso, cappuccino sau latte macchiato. Aparatul arata foarte bine si ca design, acesta fiind construit din materiale de calitate ce contribuie in mare masura la capitolul aspect, un dispozitiv modern care se va integra perfect in bucataria ta.
         În partea frontala acesta este prevazut cu un panou de control cu butoane de actionare avand pictograme de folosire, de unde vei putea face selectiile potrivite fiecărui tip de cafea. Cu o singura apasare de buton utilizatorul poate opta pentru prepararea unei doze sau a unei doze duble de cafea espresso cremoasa.  
       DeLonghi are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea sau cafea macinata cu o capacitate de
250 grame avand care vor fi trecute printr-o rasnita ceramica actionata la rece pentru a pastra gustul autentic de cafea proaspata.
       Poti selecta pana la 13 functii diferite cu ajutorul carora sa specifici cat de tare sa fie cafeaua, cat de mult zahar sau lapte sa fie inclus pentru fiecare ceasca dupa bunul plac. DeLonghi are incorporat si un dispozitiv de spumare a laptelui, ce vă asigura o spumă cremoasă pentru fiecare tip de băutură preparată. Aparatul este dotat cu sistem de pornire/oprire, programabila si distribuitor reglabil de cafea in functie de dimensiunea cupei (de la 92 mm la 142 mm inaltime). Aparatul este dotat cu un boiler dublu avand rezervorul de apă cu de capacitate 1.8 litri.

       Intretinerea aparatului nu este grea, mai ales că detine un sistem de decalcifiere si o functie de autocuratare automata a conductelor cu apa fierbinte si abur. Aparatul este dotat cu o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari. Recomand acest aparat profesional datorita functiilor lui speciale si a pretului foarte bun. Garantia comerciala a aparatului este de 2 ani.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus