Smartwatch Vector Luna pret si specificatii

         Cel mai titrat smartwatch al momentului, Vector Watch produs chiar de niste romani este disponibil de astazi si in oferta celor de la eMag. 

        Mai mult de atat gasim toate modelele lansate pe piata in diferite forme de culori si bratari: inox sau piele. 

       Pentru cei care n-au auzit de Vector Watch, reamintim faptul ca este primul ceas inteligent romanesc care se pare ca castiga destul de mult teren in fata altor gadget-uri de acest tip in special prin faptul ca acesta ofera o autonomie de pana la 30 de zile. Vine in doua versiuni Luna cu cadran rotund si Meridian in forma dreptunghiulara, ultimul fiind si versiunea cea mai ieftina.

         Ambele modele arata foarte bine ca design dat fiind faptul ca sunt construite din materiale de calitate premium care ofera o fiabilitate de lunga durata. Autonomia de pana la 30 de zile reprezinta elementul cheie la care acesta surclaseaza majoritatea ceasurilor inteligente de pe piata. 

     Controlul ceasului se face din aplicația de pe telefon (sau direct din butoane), de unde se selecteaza ce model sa apara pe ecran, ce fonturi, ce cifre si ce informatii. In afarA de notificari, se pot seta două zone de informatii speciale – unde poti adauga pasii, distanta parcursa, informatii etc. Este compatibil cu sistemele de operare Windows, Ios si Android

       Verifica stoc si preturi actualizate Vector Watch