Espressor automat Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09 pret si specificatii tehnice

  • de

     Rasfata-te in fiecare dimineata cu cea mai buna cafea produsa intr-un timp scurt cu espressorul automat Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09, un dispozitiv elegant si performant asa cum numai cei de la Philips stiu sa faca. 

      Arata foarte bine si ca design, acesta fiind construit din materiale de calitate premium cu insertii din inox si plastic pe alocuri ce sugereaza faptul ca avem de-a face cu un dispozitiv fiabil in timp. In partea superioara acesta este prevazut cu un panou de comanda de unde poti selecta bautura preferata dar si proportiile prepararii in functie de preferintele fiecaruia. PicoBaristo este un aparat compact de calitate superioara, care rasfata iubitorii de cafea. Prin intermediul interfetei cu utilizatorul poti alege dintr-o varietate mare de specialitati cu o singura atingere.

     Echipat cu rasnite de cafea ceramice acesta va da cel mai bun gust cafelei datorita ceramicii care nu incalzeste boabele de cafea pastrand aroma si prospetimea intacta. pre deosebire de rasnitele „obisnuite”, materialul ceramic previne supraincalzirea cafelei si aparitia gustului de ars.  Deasemenea acesta are in componenta sa un boiler care prezinta un sistem de incalzire eficienta astfel ca timpul de asteptare intre prepararea cafelelor va fi unul minim. 

     Cel mai mult mi-a placut la acest espressor sistemul automat de spumare a laptelui  prepararea unui cappuccino fiind foarte usoara in fata careia nu vei putea rezista prea mult emanand  aroma celei mai bune dimineti.   Sistemul de spumare automat al laptelui, extrage laptele direct dintr-un recipient sau un vas cu lapte si-l va spuma automat, lasandu-l sa curga direct  in ceasca dumneavoastra. 

       Puterea maxima al acestui espressor este de 1850 W avand o capacitate rezervor apa de 1.8 litri, 250 g capacitate compartiment cafea putand prepara trei tipuri de bauturi: Espresso, Cappuccino si Cafea. Poti pregati in acelasi timp doua cesti de cafea de dimensiuni diferite asta datorita sistemului de ajustare care se modifica pe inaltimea cestii.

       Filtrul de apa AquaClean va garanta faptul ca espressorul va folosi la prepararea apei numai apa curata fara impuritati sau saruri minerale in exces. Este recomandat ca odata la 3 luni acestea sa fie schimbate.

Recomandare:

           Este cel mai bun espressor disponibil pe piata iar daca mai prinzi si reducerea de acum la comenzile online poti sa spui ca este un Best Deal: Verifica oferta pret redus

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *