Umidificator de aer Philips HU4801/01 pret si specificatii

        Nu intotdeauna caldura data la maxim aduce si bunastare in casa deoarece vei suferi la capitolul umiditate atmosferica iar in timp corpul va simti si acest aspect precar. Pielea nu va mai fi hidratata, va deveni mai uscata si pot aparea simtome ale bolilor de piele mancarimi usturime etc. Dar cel mai mult la acest capitor vor suferi cei mici care au nevoie de cel putin 50% umiditate la nivelul pielii iar acest lucru este posibil cu umidificator de aer Philips HU4801/01.

       Sistemul de transmisie a umiditatii in atmosfera este unul destul de avansat (tehnologie NanoCloud) si cuprinde mai multe etape: Etapa 1: filtrul absorbant al umidificatorului capteaza particulele mari, cum ar fi parul oamenilor/animalelor si praful, atunci cand extrage aerul uscat. Etapa 2: sistemul de evaporare avansat cu tehnologia NanoCloud umidifica aerul adaugand molecule de apa fara bacterii sau calcar. Etapa 3: aerul sanatos este evacuat din umidificator la o viteza constanta, ceea ce ofera un aer umed, sanatos si confortabil, fara sa se formeze ceata in casa ta.

       Este prevazut cu un recipient pentru apa destul de generos de pana la 2 litru, suficient de mare pentru o functionare indelungata fara intrerupere. Arata foarte bine si ca design fiind construit dintr-un plastic de calitate cu imbinari perfecte pentru o folosire de lunga durata. 

      Acesta este prevazut cu un jet reglabil care ofera o vaporizare fina si de lunga durata.  Este recomandat pentru incaperi de pana la 30 de metri patrati si este foarte silentios, astfel ca il poti folosi si pe timp de noapte.

Recomandare:

       Sanatatea copilului si a familiei tale este cea mai importanta iar pentru acest lucru iti recomand umidificator de aer cu ultrasunete Philips HU4801/01: Vezi oferta pret

      E cea mai buna alegere in pretul acesta iar daca nu esti ferm convins de alegere poti citi parerile celorlalti cumparatori de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *