Laptop Gaming Asus ROG G551JW-CN319D specificatii tehnice

        Asus ROG G551JW-CN319D face parte din seria ROG – Republic of Gamers – un laptop special creat pentru a indeplini cele mai exigente cerinte din partea celor pasionati de jocuri video, un dispozitiv care as spune ca face toti banii daca e sa aruncam o scurta privire pe specificatiile tehnice. 

        Daca la capitolul performante nu prea avem ce obiecta un oarecare plus al acestuia in fata altor dispozitive de acest tip il reprezinta si faptul ca cei de la Asus s-au preocupat sa arate si bine si i-au creat acestuia un look ce seamana mai degraba cu un Battle Station de care oricine s-ar teme cu siguranta.

        Tastatura de tip chiclet cu sistem de iluminare in nuanta rosie si taste WASD ofera o experienta foarte buna in timpul utilizari. Deasemenea intensitatea sistemul de iluminare al tastelor poate fi ajustat in functie de dorintele fiecarui utilizator. 

          Display-ul IPS are diagonala de 15.6 inchi si suporta rezolutii Full HD. Indiferent de unghiul din care vei privi display-ul vei primi aceleasi imagini, iar daca doresti sa te joci sau sa lucrezi in aer liber, o poti face fara probleme, ecranul fiind prevazut cu strat anti-glare. Sunetul de pe acest laptop este incredibil de bun asta datorat tehnologiilor audio de inalta clasa SonicMaster si ROG Audio Wizard. Coolerul ofera eficienta sporita la racire si este silentios chiar si pe timp de vara.

        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Core i7 4750HQ cu 4 nuclee tactat la o frecventa de 2.0 Ghz ce poate ajunge chiar si la 3.2 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 8 Gb ocupa doar un singur slot din cele doua existente existant posibilitatea pe viitor de upgradare a acesteia pana la 16 Gb. Placa video dedicata de 4 Gb Nvidia GeForce GTX 960M va permite rularea in bune conditii a celor mai noi jocuri aparute pe piata. Pentru o incarcare mult mai rapida a sistemului de operare si cateva aplicatii la alegere pe care le doresti sa le ai la indemana acesta a fost dotat si un un MSSD ultrarapid de 24 Gb. HDD-ul ultrarapid 7200 rpm are o capacitate totala de 1 Tb.

         Acesta este bine dotat si din punct de vedere al posibilitatilor de conectare cu alte dispozitive prin diverse porturi: suporta wireless 802.11ac, Wi-Fi 10/100/1000, transfer fisiere prin bluetooth, port HDMI, iesire audio si microfon si 3 porturi USB 3.0.  

      Acumulatorul de 6 celule de 4800 mAh pare a fi piesa de rezistenta in acest angrenaj oferind o autonomie de pana la 3 ore in conditii de solicitate hardware la maxim.

Recomandare: 

         Il recomand tuturor celor care vor sa investeasca intr-un laptop de gaming actual la cerintele de piata care sa poata sa duca in conditii excelente jocuri de ultima generatie: Verifica oferte pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand si o reducere de 200 lei, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualiat