Semineu Lisabona alb – cu focar electric 3D Optiflame Dimplex DF2010-EU pret si pareri

     Semineul Lisabona alb cu focar electric 3D Optiflame Dimplex DF2010-EU este alegerea perfecta daca doresti sa optezi pentru un produs premium care sa indeplineasca cele mai exigente cerinte, foarte bine dotat din punct de vedere tehnic si cu un design ce va fi remarcat cu siguranta de la prima vedere.

    Tamplaria de calitate premium cu intarituri din lemn masiv cu conectori din metal pozitioneaza in zona de mijloc un superb focar electric LED de 23 de inchi. Acesta va afisa un peisaj de poveste in care bustenii cu aspect natural vor parea ca ard in interior ca intr-un peisaj de basm.

      Tehnologia Dimplex Optiflame Multifire se remarca prin realismul de neegalat al flacarii. Efectul de flacara este realizat prin proiectia luminii in miscare pe un film fotosensibil iar brandul Dimplex vine cu cateva caracteristici care transforma acest tip de flacara intr-una cat se poate de reala: culoare naturala a focului si de mare densitate, miscare naturala a flacarii fara efect sacadat si fara repetivitateIn zona de afisaj digital vei fii instiintat cu privire la temperatura interioara precum si alte setari pe care le poti folosi in programul selectat de functionare. Acesta se aprinde si dispare in 5 secunde pentru un consum energetic minim. Pentru un aspect realist acest semineu electric are efect de caramida. Astfel se creeaza senzatia ca bustenii si focul aprins se afla intr-o vatra zidita de semieneu autentic pe lemne.

     Focarul semineului are incorporat o aeroterma silentioasa cu o treapta de incalzire, reglabila in intensitate prin intermediul butonului termostat. In general cand ne gandim la incalzirea cu aeroterma ne gandim si la numarul de decibeli produsi. Semineele Dimplex au aeroterme cu ventilator profesional silentios pentru un plus de confort. Este dotat cu telecomanda prin control de la distanta cu ajutorul caruia poti selecta mai multe combinatii pentru efectul flacarii. Din panoul manual de comanda se pot accesa efectul de flacara 3D, incalzirea, butonul de reglaj al intensitatii caldurii si butoanele ce ajusteaza luminozitatea focarului si viteza flacarii 3D. 

     Sta bine si la capitolul siguranta, acesta fiind dotat ci termostat de siguranta ce este actionat imediat in cazul in care sunt depasiti parametrii de temperatura standard (protectie supraincalzire). Semineul electric se conecteaza la o priza de 220 V cu impamantare, tensiune specifica instalatiei electrice existente in apartamente si locuinte. Nu are cos de fum si nu necesita ventilare sau aerisire. Din momentul in care este asezat in locul ales, urmand instructiunile de siguranta, se poate folosi ca orice alt aparat electric. In cateva secunde se poate obtine practic, efectul dorit de semineu si /sau caldura constanta.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv termic performant care iti va schimba in bine atat  aspectul camerei cat si temperatura de interior: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat