Semineu electric 3D Gisella White Dimplex Optiflame Multifire pret si specificatii

        Semineul electric 3D Gisella White Dimplex Optiflame Multifire este mijlocul de incalzire cel mai eficient atat pentru casa cat si apartament avand dimensiunile reduse ce ii permit acestuia o buna pozitionare atat langa perete cat si in zona de colt al incaperii tale. Designul spectaculos si elementele de arhitectura de bun gust fac din acesta sa fie elementul de design ce va atrage privirile tuturor inca de la prima vedere.

      Tamplaria de calitate premium cu intarituri din lemn masiv cu conectori din metal pozitioneaza in zona de mijloc un superb focar electric LED de 20 de inchi. Acesta va afisa un peisaj de poveste in care bustenii cu aspect natural vor parea ca ard in interior ca intr-un peisaj de basm.

     Tehnologia 3D Optiflame Multifire incorporata de acest model reduce considerabil consumul de energie electrica oferindu-ti o ambianta perfecta data de imaginea focului care arde necontenit in interior perfect in zilele geroase de iarna. In zona de afisaj digital vei fii instiintat cu privire la temperatura interioara precum si alte setari pe care le poti folosi in programul selectat de functionare. Acesta se aprinde si dispare in 5 secunde pentru un consum energetic minim. Pentru un aspect realist acest semineu electric are efect de caramida. Astfel se creeaza senzatia ca bustenii si focul aprins se afla intr-o vatra zidita de semieneu autentic pe lemne.

        Semineul electric Gisella White Dimplex Optiflame Multifire are o putere de pana la 1500 W (2 trepte de putere 700/1500W) fiind recomandat pentru incaperi de pana la 110 mp. Este dotat cu telecomanda prin control de la distanta cu ajutorul caruia poti selecta mai multe combinatii pentru efectul flacarii. Din panoul manual de comanda se pot accesa efectul de flacara 3D, incalzirea, butonul de reglaj al intensitatii caldurii si butoanele ce ajusteaza luminozitatea focarului si viteza flacarii 3D.

       Sta bine si la capitolul siguranta, acesta fiind dotat ci termostat de siguranta ce este actionat imediat in cazul in care sunt depasiti parametrii de temperatura standard (protectie supraincalzire). Aeroterma incorporata odata actionata va elibera aerul cald in interiorul camerei mult mai rapid, fiind foarte utila in noptile geroase de iarna.   Termostatul reglabil de foarte buna precizie iti va permite sa setezi temperatura dorita de la distanta cu ajutorul telecomenzii.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv termic performant care iti va schimba in bine atat  aspectul camerei cat si temperatura de interior: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat