Sari la conținut

Vitrina de vinuri Candy CCV 200 GL pret si specificatii

  • de

    Vitrina de vinuri Candy CCV 200 GL este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant capabil sa iti mentina in siguranta la o temperatura optima colectia ta de vinuri. Este un dispozitiv care nu ar trebui sa lipseasca nici din acele locuri unde se comercializeaza bauturile alcoolice, in restaurante sau pub-uri. 

       Arata foarte bine si ca design, aceasta fiind construita din materiale de foarte buna calitate de culoare neagra si prevazuta cu usa de acces frontal din sticla transparenta. Bauturile vor putea fi astfel servite direct de la rece invitatilor pastrand calitatea gustului nealterat. 

      Nu este nici foarte mare avand un volum de 115 litri care este impartit in mod egal intre cele 5 rafturi de lemn pe fiecare nivel in parte. Este destul de mult loc la interior pentru a depozita vinuri de diferite tipuri si chiar sa le pui astfel pe categorii dupa arome sau anul de recoltare. Nu ocupa nici foarte mult spatiu avand dimensiuni reduse 84 x 50 x 59 cm avand un consum energetic anual de 289 kWh (clasa de eficienta energetica B).

    Functionarea are la baza un singur compresor cu agent de racire R600a. Nu este nici foarte zgomotoaza, in timpul functionarii atingandu-se valori ale zgomotului de pana la 46 dB. Deasemenea in cazul in care vrei sa o muti dintr-o incapere in alta o vei putea face foarte usor deoarece nu cantareste foarte mult, aproximativ 29 Kg. 

       Sistemul de dezghetare este unul automat astfel ca intreg procesul se face in timpul functionarii fara a mai fi nevoie de a intrerupe functionarea acesteia. 

Recomandare:

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *