Storcator de fructe si legume cu melc Zelmer JuiceMaker One JP1600 pret si specificatii

       Zelmer JuiceMaker One JP1600 este un dispozitiv ideal daca vrei sa il folosesti pentru prepararea sucurilor naturale care se descurca la fel de bine cu fructele dar si cu legumele. Vei putea urma un stil de viata sanatos savurand astfel un suc de fructe proaspat cu multe vitamine fara conservanti sau alte chimicale in doar cateva secunde. Pe langa sucuri din fructe acesta poate fi utilizat cat si in cazul altor legume printre care si morcovi.

      Storcatorul de fructe si legume cu melc Zelmer JuiceMaker One JP1600 arata bine si ca design, acesta fiind construit din materiale de calitate si anume inox cu insertii de plastic de culoare negru ce il vor face sa se incadreze perfect pe langa celelalte dispozitive electrocasnice din casa ta.  Zelmer JuiceMaker One JP1600 este dotat cu un recipient destul de mare pentru captarea sucului de capacitate 1.2 litri si un altul de capacitate 1.2 litri pentru captarea pulpei rezultate din stoarcere.

         Are un motor de putere 150 W care asigura o eficienta foarte buna la stoarcere. Sistemul SES (Smart Extraction System) extrage eficient sucul chiar si la o viteza mai mica fiind astfel si silentios rezultand un suc plin de vitamine din fructe si legume.   Sistemul de stoarcere performat va permite obtinerea cu pana la 35% mai mult suc fata de alte dispozitive mai rudimentare si ieftine cu multe vitamine si antioxidanti. Tehnologia Presei de Fructe face posibila extragerea cu pana la 30% mai multa vitamina C si cu pana la 75 % mai multi oxidanti in comparatie cu un alt storcator de fructe. 

     Sucul este apoi separat de restul pulpei si apoi trecut printr-un asa numit filtru pentru suc pentru a reda limpezimea unui suc aproape ca cel ambalat.

      Dupa fiecare utilizare este recomandat sa il curatat manual sau cu ajutorul unei masini de spalat vase si apoi usor sters cu o laveta pentru a indeparta astfel picaturile de apa ce ar putea intra la angrenaje. 

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat