Televizor Curbat Smart Android 3D LED Sony 55S8505C pret si specificatii

  • de

        Televizorul Curbat Smart Android 3D LED Sony 55S8505C este mai mult decat un televizor, si anume un dispozitiv multimedia cu un ecran imens de 139 cm capabil sa redea imagini la o claritate incredibil de buna, totul la un pret excelent. Televizorul arata incredibil de bine, este construit din materiale premium ce implica un plastic de calitate si aluminiu in zona ramelor. Are o forma a ecranului usor curbata spre exterior reusind astfel sa capteze atentia celor care il privesc pentru minute bune, imaginile acestuia apropiindu-se din punct de vedere al calitatii cu cele din mediul natural. 

       E o investitie de viitor asta daca iti doresti sa ai un dispozitiv care in timp nu se va demoda care sa fie actual si in anii ce vor urma. Televizorul UHD combina tehnologii de rezolutie superioara cu tehnologii exclusive de la Sony pentru a crea imagini surprinzator de bune asa cum nu ai mai vazut pana acum pe nici un televizor.   Nanocristalele redau de departe imagini mult mai clare si detaliate punand accentul pe detaliile cele mai variate pentru a crea un mediu ambiant apropiat cu cel din realitate. Divertismentul prinde viata, inconjurandu-va cu imagini de calitate 4K, transmise pe un ecran de televizor subtire, cu contururi fine.

      Procesorul X1 ofera detalii realiste, folosind algoritmi noi precum Noise Crusher, Flat Area Detection si Super Resolution. Acestea mentin impreuna texturile naturale, rafinate ale fisierelor originale si convertite. Practic vei putea accesa materiale video dar si aplicatii in 1-2 secunde ceea ce inseamna mult daca e sa privim dispozitivele smart prezente pe piata pana acum. 

     Display-ul de foarte buna calitate este capabil sa redea imagini la rezolutii superioare UHD,  imaginile fiind exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Desi poate parea destul de mare la prima vedere, forma usor curbata ii mai atenueaza din dimensiunile foarte mari, acesta fiind potrivit chiar si in cazul unui apartament. Ecranul de 139 cm cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli iti va garanta prin intermediul celor 8 milioane de pixeli si a celor 27 de puncte de ajustare a culorii imagini foarte clare apropiate de cele din realitate. Este capabil sa redea chiar si imagini in format 3D iar un lucru care mi-a captivat atentia o reprezinta functia de transformare imagini 2D al semnalului de la distribuitorului de cablu in imagini 3D bineinteles ca nu cu aceiasi precizie ca in cazul celor special realizate in scopul redarii 3D. 

     Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care: 4K Reality Pro, MotionFLow XR 800 Hz, Advanced Contrast, 24p True Cinema etc. Tehnologia Nano Crystal va amplifica stralucirea culorilor si profunzimea acestora totul fiind aproximat la detalii apropiate de imaginea reala. Tehnologia de redare a cadrelor in miscare Multiflow XR 800 Hz imbunatateste in 4 etape calitatea transmisiunilor Tv si a filmelor convertind o sursa cu continut rezolutie redusa la un nivel care este la fel de apropiat ca cel UHD. 

      Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 20 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte buna, bass puternic si clar. Acesta este compatibil cu Dolby Sound, DTS Studio Sound si S Front Surround specific pentru sistemele de tip home cinema.

   Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

     Procesorul puternic Octa Core va oferi performantele de care ai nevoie pentru a rula cele mai complexe aplicatii tv in interfata Smart a acestuia. Vei observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta in multitasking prin comutarea imediata intre aplicatii si continut web. Selectand modul Smart vei gasi o multitudine de aplicatii preinstalate precum si un App Store de unde sa descarci altele pe baza unui cont configurat. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. Te poti conecta cu diverse dispozitive cu Android la acesta sau invers si astfel reda c0ntinut la rezolutii superioare.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Alte imagini dar si detalii tehnice poti consulta si pe pagina producatorului disponibila aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *