Mobilier transformabil Bertoni-Lorelli Classic

       Cu mobilierul transformabil Bertoni-Lorelli Classic vei putea transforma camera copilului tai intr-un loc foarte placut si vei putea pastra un spatiu adecvat de liber perfect pentru locul de joaca al copilului tau. Arata foarte bine si ca design, este vesel optimist lucru la care contribuie materialele de calitate din care acesta este realizat fiind perfect pentru camera copilului tau.

      Acesta prezinta un sistem bine pus la punct ce il poate transforma imediat din zona de dormit in spatiu de lucru si de joaca.  Sistemul ofera stabilitate si poate fi redresat dintr-o forma in alta in doar cateva miscari fara prea mult efort.

      Acesta poate fi folosit de la nastere pana la adolescenta fiind transformabil in doua versiuni: pat junior cu birou de studiu si comoda si iar in cealalta versiune pat nou nascut, pat junior si comoda multifunctionala. 

     Odata initiata comanda l-am primit acasa a doua zi iar pana seara era deja montat, intreg procesul fiind unul foarte simplu conform fisei de instructiuni din pachet. Vine pe bucati fiind impartit astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:

       Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus