Cuptor incorporabil Gorenje BOP637E20XG pret si specificatii tehnice

        Cum toata lumea stie deja, produsele Gorenje nu se pot pune sub semnul intrebarii atunci cand vine vorba de performante fiind deja o marca renumita si consacrata in domeniul electrocasnicelor oferind totodata o fiabilitate de lunga durata produselor sale. Cuptorul incorporabil Gorenje BOP637E20XG este alternativa perfecta la un aragaz, mult mai bine dotat din punct de vedere tehnic perfect pentru o bucatarie moderna ca a ta.

      Acesta surprinde printr-un design inovator potrivit in cazul unei bucatarii moderne bine dotat si capitolul performante tehnice fiind un ajutor de nadejde in casa oricarei gospodine care se respecta.

      Gorenje BOP637E20XG are o capacitate impresionanta de 65 litri, este alimentat la reteaua de curent electrica si are o foarte buna capacitate de dispersie a caldurii interioare in egala masura in tot interiorul acestuia. Acesta are o putere de 3300 W si un consum redus de energie de aproximativ 0.92 kW/h fiind incadrat in clasa energetica A.

      Din panoul de comanda poti selecta urmatoarele functii si programe de gatit: incalzire rapida, decongelare, grill cu convectie aer, grill suprafata mica/mare, incalzire inferioara/superioara, incalzire intensiva, mentinere cald. Deasemenea cuptorul de gatit este dotat si cu un timer cu ajutorul caruia poti seta timpii de pornire si oprire. Grill-ul cu convectie a aerului fierbinte este foarte util avand rezultate remarcabile in special atunci cand doriti sa gatiti preparate din carne sau pui.

      Display-ul LCD de dimensiuni generoase este pozitionat frontal impreuna cu un set de butoane actionate full touch si inlocuiesc cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. O alta optiune importanta a acestui aparat este si faptul ca poate fi folosit si de persoanele cu dezabilitati de vedere fara a mai folosi ochelari de vedere prin marirea optionala a caracterelor informative de pe ecranul consolei LCD simbolurile fiind mari si usor de recunoscut, astfel incat cuptorul sa fie accesibil pentru toata lumea. Setarile facute pot fi salvate in memoria aparatului si refolosite atunci cand avem nevoie din nou de ele.

       Acest cuptor vine dotat cu urmatoarele functii: Cook 3 (presupune gatirea simultana pe 3 nivele a trei feluri diferite de mancare fara a se amesteca aromele), Soft Closing (inchiderea amortizata a usii), blocare acces copii, Grill cu suprafata mare, Incalzire Rapida – (oamenilor nu le place sa astepte incalzirea cuptorului atunci cand vor sa pregateasca ceva rapid, temperatura ridicanduse la 200″ in 6 min facandu-se o economie de 30% de timp),  Sistem de pornire oprire automata,  Sonda de temperatura – Care verifica nivelul de temperatura din interiorul  bucatilor mari de alimente la valoarea setata etc.

     Usa de acces va fi intotdeauna rece chiar si in timpul procesului de gatire si este prevazuta cu 4 straturi de geam special termorezistent cu efect de oglinda. O altă caracteristică inteligentă este un senzor care opreste automat două elemente de încălzire si ventilatorul, ori de câte ori usa este deschisă pe durata functionării cuptorului, pentru a diminua riscul de arderi.

     Gorenje este echipat si cu o functie suplimentara de autocuratire prin Piroliza un ciclu mai scurt (Pyro Express) si un ciclu complet (Pyro). Cand aceasta functie este activata temperatura interioara a cuptorului se ridica la aproximativ 500° C, temperatura la care murdaria din interior se transforma in cenusa. Accesoriile din dotare se compun din: 2 tavi de coacere si un gratar de sarma.

    Geamul negru al usii cuptorului va asigura un transfer minim de temperatura intre mediul din interior si exterior, acesta fiind bine izolat termic pentru pierderi cat mai reduse de temperatura.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, un cuptor incorporabil accesibil ca pret si dotat cu destule functii de gatit: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

         Primesti 5 ani garantie iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici