Aragaz Zanussi ZCG61211WA pret si specificatii tehnice

      Aragazul Zanussi ZCG61211WA este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv de gatit performant foarte bine dotat din punct de vedere tehnic disponibil la un pret accesibil. Consider ca cel mai important in zilele de astazi atunci cand iti doresti sa iti cumperi un nou aragaz primele lucruri care ar trebui sa te intereseze ar fi daca acesta este bine izolat termic la modul sa nu piarda caldura in zona cuptorului si sa aiba in dotare si functii de siguranta care sa preveada eventuale accidente.

     Aragaz Zanussi ZCG61211WA arata bine si ca aspect, este complet alb fiind construit din materiale de calitate care ii vor oferi acestuia o fiebilitate de lunga durata. Este destul de compact si usor de integrat chiar si in spatii mai mici avand urmatoarele dimensiuni: 85 x 60 x 60 cm.

    Zanussi ZCG61211WA este un aragaz cu alimentare pe gaz dotat cu 4 arzatoare cu aprindere electrica si functie de siguranta. In partea superioara putem observa ca acesta dispune de doua arzatoare de dimensiune medie de 2 kW, un arzator mare de 3 kW, si unul mic de 1 kW. Alimentarea cu gaz este intrerupta imediat in cazul in care sunt detectate scapari (functie siguranta). 

       Acesta are un cuptor destul de voluminos de capacitate 53 litri dotat cu functie siguranta si incalzire inferioara. Alegand functia pizza veti sti cu siguranta ca alimentele preparate in interior vor iesi mult mai crocante si gustoase.

        Este prevazut si cu grill, rotisor alimentarea cuptorului la fel ca si partea de sus fiind tot pe gaz avand un sistem de aprindere electrica. Cu functia siguranta cuptor alimentarea cu gaz va fi imediat intrerupta in cazul in care flacara se stinge.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru bucatarie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand zilele acestea un discount semnificativVerifica pret redus