Cuptor incorporabil Gorenje BO637E21XG pret si specificatii tehnice

  • de

      Cuptorul incorporabil Gorenje are un volum mare de 67 de litri si este dotat cu 4 nivele de coacere recomandat familiilor numeroase.

      Functiile sale sunt eficient optimizate astfel incat consumului de energie sa fie unul redus, avand clasa energetica de tip A cu un consum de energie de 0,92 Kwh (functionare conventionala) si 0,85Kw/h (functionare prin ventilatie).

    Design-ul este  potrivit pentru un produs de ultima generatie. Afisajul LCD de dimensiuni generoase pozitionat frontal ne arata diverse informatii, 11 functii, timer, impreuna cu controlul electronic cu butoane retractabile tip push-up pentru o utilizare cat mai facila.

     Aparatul, va putea înlocui cu succes vechiul cuptor de la aragaz si vei simti imediat diferenta de calitate din procesul de coacere.

     Acest model va fi un real castig pentru bucataria ta, pentru sanatate si confortul tau datorita tehnologiei cu care este realizat. 

  Acest cuptor vine dotat cu urmatoarele functii: Soft Closing (inchiderea amortizata a usii), blocare acces copii, Grill cu suprafata mare, Incalzire Rapida – (interiorul cuptorului este incalzit rapid, temperatura ridicandu-se la 200 de grade in 6 min facandu-se o economie de 30% de timp), Sistem de pornire oprire automata, Sistem mecanic de asigurare inchidere a usi, Racire dinamica, cuptor plus DC+ si altele.

       Gorenje este echipat cu o functie suplimentara de autocuratire catalitica care functioneaza ca un filtru in timpul ciclului de gatire, pentru grasimile si murdaria din cuptor, fiind montate pe peretii laterali ai cuptorului.

       Materialul din care este construit cuptorul este otel inoxidabil antiamprenta. Accesoriile din dotare se compun din: doua tavi de coacere, un gratar de sarma si un suport telescopic.

Recomandare:

          Designul elegant prin forma sa specifica dar si performantele la nivel inalt recomanda aceast cuptor incorporabil ca fiind o achizitie de succes: Verifica oferta pret

          Primesti 5 ani garantie iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

         Daca ai noroc, zilele aceastea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativVerifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *