Cuptor incorporabil Gorenje BO636E20X pret si specificatii tehnice

  • de

    Cum toata lumea stie deja, produsele Gorenje nu se pot pune sub semnul intrebarii atunci cand vine vorba de performante fiind deja o marca renumita si consacrata in domeniul electrocasnicelor oferind totodata o fiabilitate de lunga durata produselor sale. Cuptorul incorporabil Gorenje BO636E20X este alternativa perfecta la un aragaz, mult mai bine dotat din punct de vedere tehnic perfect pentru o bucatarie moderna ca a ta.

      Acesta surprinde printr-un design inovator potrivit in cazul unei bucatarii moderne bine dotat si capitolul performante tehnice fiind un ajutor de nadejde in casa oricarei gospodine care se respecta.

      Gorenje BO636E20X are o capacitate impresionanta de 67 litri, este alimentat la reteaua de curent electrica si are o foarte buna capacitate de dispersie a caldurii interioare in egala masura in tot interiorul acestuia. Acesta are o putere de 2200 W si un consum redus de energie de aproximativ 0.92 kW/h fiind incadrat in clasa energetica A.

      Din panoul de comanda poti selecta urmatoarele functii si programe de gatit: incalzire rapida, decongelare, grill cu convectie aer, grill suprafata mica/mare, incalzire inferioara, incalzire intensiva, mentinere cald, functie decongelare. Deasemenea cuptorul de gatit este dotat si cu un timer cu ajutorul caruia poti seta timpii de pornire si oprire. Grill-ul cu convectie a aerului fierbinte este foarte util avand rezultate remarcabile in special atunci cand doriti sa gatiti preparate din carne sau pui.

      Display-ul LCD de dimensiuni generoase este pozitionat frontal impreuna cu un set de butoane actionate mecanic. O alta optiune importanta a acestui aparat este si faptul ca poate fi folosit si de persoanele cu dezabilitati de vedere fara a mai folosi ochelari de vedere prin marirea optionala a caracterelor informative de pe ecranul consolei LCD simbolurile fiind mari si usor de recunoscut, astfel incat cuptorul sa fie accesibil pentru toata lumea. Setarile facute pot fi salvate in memoria aparatului si refolosite atunci cand avem nevoie din nou de ele.

       Gorenje BO636E20X este un cuptor incorporabil electric foarte cautat datorita capacitati mari de gatire de 67 de litri cu 4 nivele de coacere recomandat in cazul familiilor numeroase.

      Acest cuptor vine dotat cu urmatoarele functii: Incalzire Rapida – (interiorul cuptorului este incalzit rapid, temperatura ridicandu-se la 200 de grade in 6 min facandu-se o economie de 30% de timp), Functie Decongelare – ( o functie speciala pentru a putea pregati o varietate mare de produse chiar si a unor produse congelate fara a mai astepta dezghetarea acestora), Grill cu suprafata mare, Sistem de pornire oprire automata, Blocare acces copii.

       Usa de acces va fi intotdeauna rece chiar si in timpul procesului de gatire si este prevazuta cu 2 straturi de geam special termorezistent cu efect de oglinda. O altă caracteristică inteligentă este un senzor care opreste automat două elemente de încălzire si ventilatorul, ori de câte ori usa este deschisă pe durata functionării cuptorului, pentru a diminua riscul de arderi.

       Gorenje este echipat cu o functie suplimentara AQUA CLEAN – care prin pornirea acesteia si in prezenta unei cantitati de jumatate de litru de apa aburul generat va inmuia murdaria de pe pereti cuptorului. Dupa o jumatate de ora cu o carpa uscata se va putea curati foarte usor interiorul cuptorului.  Accesoriile din dotare se compun din: 2 tavi de coacere, un gratar de sarma, ghidaje telescopice pe un nivel, trei ghidaje de sarma, butoane ergonomice si maner usa detasabila.

       Gorenje este echipat cu o functie suplimentara AQUA CLEAN – care prin actionarea acesteia in prezenta unei cantitati de jumatate de litru de apa aburul generat va inmuia murdaria de pe pereti cuptorului. Dupa o jumatate de ora cu o carpa uscata se va putea curata foarte usor interiorul cuptorului.  

Recomandare:

          Designul elegant prin forma sa specifica dar si performantele la nivel inalt recomanda aceast cuptor incorporabil ca fiind o achizitie de succes: Verifica oferta pret

          Primesti 5 ani garantie iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

         Daca ai noroc, zilele aceastea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativVerifica pret redus

Cuptor incorporabil Gorenje BO636E20X, Electric, Multifunctional, Grill, Clasa A, Inox antiamprenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *