Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414 pret si specificatii tehnice

      Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat rufe performant dotat cu o multitudine de functii si programe totul la un pret foarte bun. Whirlpool Supreme Care FSCR70414 este definitia perfectiunii in materie de masini de spalat fiind dotata cu cele mai noi tehnologii si functii disponibile la ora actuala. Aceasta face parte din gama premium a celor de la Whirlpool iar daca stai putin si o analizezi nu stiu daca i-ai putea gasi vreun defect atat din punct de vedere vizual cat si al performantelor uluitoare cu care este dotata.

      Whirlpool Supreme Care FSCR70414 este o masina de spalat de capacitate mare suportand o cantitate de rufe de pana la 7 Kg. Astfel veti reusi sa spalati o cantitate mai mare de rufe pe care deobicei o spalati in 2-3 reprize economisind timp, energie electrica si detergent.

       Panoul de comanda situat in partea superioara a cuvei este dotat cu un ecran LCD ce va afisa principalele setari a programelor de spalare precum si timpul ramas pana la terminarea unui ciclu de spalare.

       Viteza maxima de centrifugare este de 1400 rpm suficient de mare pentru a face fata celor 7 Kg de rufe. Desi are o capacitate mare, masina de spalat este foarte eficienta din punct de vedere al consumului de energie electrica fiind incadrata in clasa de consum A+++.

       Gratie tehnlogiei Zen de la Whirlpool, aceasta este una dintre cele mai silentioase masini de spalat create vreodata functionand in deplina liniste atat pe timp de zi cat si noaptea. Tehnologia Zen inlocuieste traditiona curea cu un motor cu tractiune ce roteste tamburul direct eliminand astfel zgomotul si vibratiile.

      Programele de spalare 16 la numar sunt exact ceea ce iti trebuie in functie de tipul de tesatura sau durata acestuia: program extra clatire, jeansi, lana, usor de calcat, sport, bumbac,delicate, sintetice, spalare intensiva etc. Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic care, in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare.Vei obtine performante optime chiar si atunci cand speli la o temperatura joasa.

       Masina de spalat Whirlpool Supreme Care FSCR70414 este dotata cu mai multe functii printre care:

Fresh Care – este optiunea ce se poate activa de catre consumator atunci cand nu suntem siguri la cat timp vom scoate rufele din masina de spalat

Al 6-lea simt – aparatul electrocasnic are posibilitatea de a adapta consumul de apa si energie electrica, timpul necesar spalarii si consumul de detergent la cantitatea de rufe din interior.

Soft Move – Soft Move reprezinta un cumul de miscari specifice pe care tamburul le face in functie de fiecare program in parte.Miscarile sunt personalizate in functie de fiecare tip de tesatura si incarcatura pe care masina le detecteaza inca de la inceputul ciclului de spalare. Aceste miscari reprezinta o combinatie inteligenta intre urmatorii parametri: Acceleratii, Viteza, Pauza, Rotatiii.

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici