Sari la conținut

Masina de spalat rufe LG F1096NDA3 pret si specificatii tehnice

  • de

     Masina de spalat rufe LG F1096NDA3 pare a fi alegerea perfecta daca e sa aruncam o privire de ansamblu asupra specificatiilor tehnice tehnice cat si materialele de calitate din care este construita care ii vor asigura o fiabilitate de lunga durata. Atunci cand esti in cautarea unei masini de spalat performante trebuie sa fii atent la mai multe aspecte si anume atat caracteristici tehnice cat si felul cum arata din punct de vedere al designului dar si materialele din care aceasta este realizata. 

     E perfecta, impresioneaza si la capitolul aspect, are un display mare si luminos unde vor fi afisate atat functia de timmer cat si optiuni active ale programului in lucru si are mai toate functiile necesare unui spalat eficient. Butoanele de selectie optiuni sunt intuitive iar folosirea masinii de spalat nu este greoaie, toate functiile fiind pozitionate la vedere.

     Accesul la interior se face frontal, hubloul de acces avand o dimensiune destul de mare astfel incat sa faciliteze introducerea in cuva atat a hainelor mai voluminoase.  

      Nici nu consuma foarte mult fiind incadrata in clasa de consum superioara A+++ foarte eficienta dar si economica in acelasi timp. Consumul standard de energie intr-un program este de 0.78 kW iar consumul mediu anual de apa este de 9500 de litri.

     Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de pana la 6 Kg rufe cu o viteza la centrifugare de 1000 rpm. 

     Programele de spalat 13 la numar acopera majoritatea necesitatilor de care poti avea nevoie din partea unui astfel de dispozitiv si anume: haine delicate,  haine bumbac, lana si sport. Cu programele antialergice Baby Care si Skin Care vei putea elimina chiar si cele mai fine urme de detergent din haine pentru a proteja pielea sensibila celor mici deoarece acestea executa cicluri suplimentare de clatire. 

      Exista si posibilitatea ca toata treaba legata de spalatul rufelor sa fie facuta atunci cand esti plecat de acasa sau la serviciu alegand optiunea de programare intarziata unde vei putea seta ora de pornire dar si momentul in care functionarea acesteia sa inceteze. Masina de spalat este dotata si cu sisteme de siguranta menite sa asigure un minim de confort in ceea ce priveste siguranta in timpul functionarii acesteia: Sistem de siguranta copii – blocheaza automat functiile butoanelor panoului de comanda, sistem anti inundatie – opreste functionarea masinii atunci cand senzorii montati pe ea detecteaza scurgeri neprevazute de apa.

        Sistemul de detectare spuma va optimiza de fiecare data functionarea masinii de spalat astfel incat la interior sa se atinga un nivel al spumei optime care sa faciliteze de fiecare data o spalare eficienta. Deasemenea cu sistemul detectare cantitate rufe, aceasta isi va adapta de fiecare data consumul de energie, apa dar si detergent la cantitatea de rufe introdusa in interior 

       Poti seta chiar si anumite nivele de rotire pentru cuva din interior alegand optiunile Spin sau No Spin. Dupa fiecare spalare este recomandat sa se actioneze programul de lucru Tub Clean ce faciliteaza o clatire la interior a masinii de spalat eliberand astfel rezidurile depuse pe peretii interiori.

      Sistemul inteligent Auto Balance va echilibra rufele la interior astfel incat zgomotul si vibratiile din timpul functionarii sa fie reduse la minim (nivel zgomot la spalare 56 dB iar la centrifugare 74 dB). 

Recomandare:

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *