Sari la conținut

Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-LD1432 pret si specificatii tehnice

  • de

          Modelul korean vine cu o imbunatatire considerabila fata de modelele anterioare, fiind mult mai elegant, rafinat si  construit din materiale de calitate superioara. Culoarea alba cu insertii de negru a carcasei da un aspect modern aparatului integrandu-se perfect intr-un spatiu avangardist. 

          Panoul de comanda este alcatuit dintr-un selector de programe si cuprinde si ecran de tip LCD care afiseaza  timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare, dar si  viteza de rotatie folosită pentru tura respectivă. Daewoo e un model 2 in 1 si se adreseaza celor care vor sa faca economie de spatiu si nu in ultimul rand o importanta economie de bani. Viteza de centrifugare pe care o întalnim la masina Daewoo este de 1400 rpm suficient ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare. Un alt atuu al acesteia este acela al cantităţii maxime de rufe spălate, acesta fiind de 10 kg in cazul in care o folosesti pentru spalare rufe si de 7 Kg pentru uscare.

        O alta noutate cu care aceasta masina iese in evidenta o reprezinta functia ,,Air Bubble Wash” unde milioane de bule de aer patrund in fibre si apoi se disperseaza pentru a spala rufele eficient chiar si cu apa rece. Hainele vor fi astfel protejate la frecare si isi vor pastra consistenta de lucruri noi pentru o perioada de timp mai indelungata.

        Programele de spalat 13 la numar, reusesc să acopere o gamă largă de necesitati pentru diverse tipuri de tesaturi. Programele principale sunt: Bumbac, Jeans, Lană, Sintetice, Uşor de Călcat, Spălare  Manuală, Super Eco, Baby Care, Culori Închise, programare Întarziată,( permite setarea pornirii maşinii de spălat cu o întarziere de maxim 24 de ore) si sistem protectie copii. Consumul de curent nu este mare  masina avand clasa de eficienta energetica A.

         Materialul din care esta constuita cuva este din polipropilena un material foarte rezistent si izolant termic.

        Aceasta sta bine si din punct de vedere al sistemelor de siguranta mai exact vine dotata cu sistem de siguranta impotriva copiilor ce blocheaza functiile panoului de comanda si deasemenea cu sistem anti-inundatie ce opreste automat functionarea in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici         

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *