Masina de spalat rufe Beko WTV9632X0 pret si specificatii tehnice

         Alegerea unei masini de spalat pare destul de dificil la un moment dat asta daca iei in calcul oferta variata de produse, dar daca cauti un model economic dar si eficient care sa nu te coste nici prea mult atunci Beko WMY71033LMB3 este alegerea ideala. Si spun asta pentru ca aceasta este una dintre cele mai economice masini de spalat din categoria sa de pret fiind incadrata in clasa de consum A+++ ce iti va garanta facturi mici la curentul electric.

        Odata plasata comanda online primesti acasa o masina de spalat cu un design modern avand o constructie compacta ce se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda situat in partea superioara este dotat cu un ecran LED ce va afisa principalele functii active ale programului de lucru precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalare.
         Beko WTV9632X0  este o masina de spalat cu incarcare frontala ce suporta o incarcare maxima de pana la 9 Kg ajutata de cele 1200 rpm. 

         Masina de spalat Beko are 15 programe de spalat care pot fi selectate folosind panoul de comanda situat in partea superioara a masinii de spalat: bumbac standard, sintetice, lana, delicate, daily express, hygene 20, camasi, mix 40, spalare rapida, dark care.
        Masina de spalat rufe Beko WTV9632X0 beneficiaza de mai multe functii:

Autocuratare – Acest program poate fi rulat la anumite intervale de timp sau dupa 20 de cicluri de spalare, pentru a asigura igenizarea cuvei.
Blocare butoane – functie utila in cazul in care aveti copii mici care ar putea sa apese pe butoanele de comanda la intamplare
Reglare automata a consumului de apa – puteti ajusta capacitatea de incarcare a cuvei cu apa
Aqua Fusion – tehnologie ce valorifica la maxim consumul de energie apa si detergent in timpul spalarii.

         Pentru ca igiena si sanatateea reprezinta preocupari constante in viata noastra, Beko a dezvoltat programul Duvet, special conceput pentru spalarea pilotelor de dimensiuni mari si indepartarea eficienta a acarienilor din acestea. 

Recomandare:

        E alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat  performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectata: Vezi oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


      Primesti garantie 5 ani iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici