Pachet promo: Cuptor incorporabil Arctic AROIG21101 cel mai bun pret

        Pachetul promo format din cuptorul incorporabil Arctic AROIG21101 si plita este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant, dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Este unul dintre cele mai accesibile cuptoare incorporabile din aceasta gama de produse avand un design atractiv ce se remarca prin materialele de calitate din care este realizat durabile in timp. Aceasta nu este foarte mare ca dimensiune si se integreaza perfect in mobila de bucatarie fiind un ajutor de nadejde in casa oricarei gospodine. 

        Arctic AROIG21101 este un cuptor cu alimentare pe gaz cu o capacitate de gatire alimente de pana la 60 de litri. Principalul avantaj al acestuia este ca foloseste gaz in loc de energie electrica fiind mult mai economic lucru ce se va vedea luna de luna la factura lunara.

        Panoul de control este dotat cu sistem cu aprindere integrata ce va permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare de buton fara a mai fi nevoie de chibrituri.

        Sta foarte bine si la capitolul dotari tehnice fiind prevazut cu dispozitiv timer, grill, ventilator si LED pentru iluminare interioara. Acesta are o putere de 2300 W si promite sa le ofere utilizatorilor rezultate excelente si o experienta placuta in ceea ce priveste gatitul.

         Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Arctic AROIG21101, Gaz, 60 l, Grill, Inox