Masina de spalat vase partial incorporabila Electrolux ESI4200LOX pret si specificatii tehnice

  • de

      Daca spalatul vaselor din fiecare zi devine o povara din ce in ce mai problematica iti recomand achizitionarea masinii de spalat vase partial incorporabila Electrolux ESI4200LOX. Si nu costa nici prea mult, pretul acesteia fiind unul de buget, dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie. Nu o sa ai probleme nici din pricina dimensiunilor deoarece nu este nici prea mare avand un design slim care s-ar potrivi de minune oriunde ai instala-o in bucataria ta. 

      Nu consuma nici prea multa energie electrica fiind incadrata in clasa de consum A si are o capacitate totala de spalare vase de pana la 9 seturi. Masina va spala vasele in locul tau si astfel vei putea petrece mai mult timp cu familia ta. 

      Programele de spalat 5 la numar acopera o gama larga de utilizari cum ar fi: program intensiv (recomandat pentru pete dificile), program Bio/Eco (consum redus de apa si energie electrica), program pentru pahare, QuickPlus (program rapid spalare vase). In modul automat masina de spalat isi adapteaza singura programul de functionare folosindu-se de senzorii din dotare care detecteaza cantitatea de vase dar si gradul de murdarie al vaselor. Cu aceasta poti spala pe langa vesela chiar si sticle sau pahare sau furculite linguri si cutire datorita compartimentelor speciale create in acest sens.

      Nu ar trebui sa iti faci grija nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii, aceasta fiind foarte silentioasa.

Recomandare:

            Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *