Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC5122 performanta la un pret accesibil

  • de

        Whirlpool AWOC5122 este alegerea perfecta daca doresti sa achizitionezi o masina de spalat rufe performanta dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. 

        Panoul de comanda situat in partea superioara este dotat cu un selector de programe manual, usor de utilizat chiar si de cei care nu au mai folosit pana acum o masina de spalat rufe automata. Vei putea selecta de aici programul potrivit corespunzator tipului de tesatura precum si alte functii ce fac referire la viteza de rotatie, timpul de lucru si temperatura de lucru. 

       Whirlpool AWOC5122 este o masina de spalat eficienta care isi indeplineste sarcinile cu brio indiferent de tipul tesaturii hainelor introduse in cuva.

      Din punct de vedere tehnic Whirlpool AWOC5122 are o capacitate de incarcare rufe de pana la 5 Kg fiind suficient de incapatoare pentru o familie de dimensiuni medii formata din 3-4 membrii. Este eficienta si din punct de vedere energetic find incadrata in clasa de consum superioara A+ cu un consum energetic mult redus fata de alte modele. Viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm este mai mult decat suficienta ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare.

      Programele de spalat 15 la numar sunt special create pentru a acoperi o gama larga de necesitati si de tipuri de tesaturi astfel: program pentru tesaturi delicate, bmbac, haine colorate, rapid 30 minute, clatire, spalare intensiva etc. 

       Functia Eco Ball este special creata pentru a impiedica pierderile de detergent in timpul alimentarii masinii de spalat la reteaua de apa curenta. Sistemul automat de detectare al spumei va optimiza functionarea masinii de spalat astfel incat aceasta sa atinga performante superioare indiferent de detergentul folosit.

      Cu programul special rapid 30 de minute, rufele tale vor arata impecabil intr-un timp record de maxim 30 de minute.

      Nu vei avea probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs deoarece aceasta este foarte silentioasa (nivel zgomot estimat 59 dB).


Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *