Sari la conținut

Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X pret si specificatii tehnice

  • de

          Samsung pare sa fi dat lovitura cu noua masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X care arata foarte bine din toate punctele de vedere atat ca aspect cat si dotari tehnice. Este o bijuterie de masina de spalat din inox masiv in care culoarea gri metalizat face ca aceasta sa arata foarte bine oriunde ai instala-o in casa ta.

         Panoul de comanda situat in partea superioara este dotat cu un superb display LCD de cromatica albastru in care veti primi informatii utile cu privire la programul de lucru, turatia, temperatura apei si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalare. 

        Samsung WF60F4E5W2X este o masina de spalat slim avand un consum redus de energie electrica fiind incadrata in clasa de consum A++. Capacitatea maxima de incarcare este de 6Kg  fiind ajutata de cele 1200 rpm. 
        Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E5W2X beneficiaza de tehnologia Eco Bubble pentru o curatare perfecta si delicata a hainelor. Acest sistem de generare a bulelor amesteca detergentul cu bule de aer obtinand spuma. Spuma obtinuta patrunde mai repede in rufe curatand eficient chiar si la temperaturi mai mici. 
         Masina de spalat Samsung WF60F4E5W2X beneficiaza de mai multe functii:

         Functia de diagnosticare: detecteaza si diagnosticheaza    erorile oferind solutii pentru eventualele probleme aparute in sistemul de spalare automat
         Functia Memo – aceasta memoreaza ultima setare      utilizata chiar daca masina de spalat a fost oprit ajutandu-te sa economisesti timp in setarea programelor
        Functia spalare rapida – spalare rapida ajustabila de la 15- 60 de minute
        Functia Eco Drum Clean – spalare rapida tamburului de urme de detergent si murdarie

          Alte functii importante ale acestei masini de spalat sunt: sistem de siguranta impotriva copiilor, filtru auto-curatare, fuzzy logic, selector centrifugare, control supraincalzire, Smart Check, Stain away si functia ceramic Plus  ce ofera o acoperire anti-calcar.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *