Televizor LED Sony Bravia 40R450C pret si caracteristici tehnice

  • de

    Noul televizor LED Sony Bravia 40R450C din gama 2015 este alegerea perfecta dat fiind dimensiunea generoasa a ecranului precum si calitatea imaginii foarte bune totul la un pret decent.

     Arata bine si din punct de vedere al designului, este subtire cu un ecran pus in valoare la maxim datorita ramelor ce ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia.

    Sistemul de procesare al imaginii de la Sony pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu.

    Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 102 cm si suporta rezolutii Full HD 1080p. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. 

Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care:  Dinamic Clear, Active Noise Reduction, Multiflow XR, 24 True Cinema. Unghiul de vizibilitate este undeva la 178 de grade. 

    Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 5W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte bun, bass puternic si clar.

    Tunnerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

   Acesta sta bine si pe partea de conectivitate fiind dotat cu o intrare USB 2.0, intrare VGA, doua porturi HDMI, Scart, Slot CI+ si intrare pentru casti. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

   De remarcat este si consumul acestuia de numai 45 W mai putin chiar si ca un bec, de aceea daca inca mai folosesti un televizor pe vechea tehnologie CRT iti recomand sa renunti la el deoarece vei observa in timp diferenta la factura de curent.
 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Televizor LED Sony Bravia, 102 cm, 40R450C, Full HD, Clasa A+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *