Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH pret si specificatii tehnice

  • de

      Schimba-ti infatisarea bucatariei tale cu noul cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH, un dispozitiv perfect pentru casa ta cu destule functii de gatit si disponibil la un pret foarte bun. Acest cuptor electric modern cu usa si panou confectionate din sticla neagra cu rezistenta ridicata va schimba cu siguranta aspectul general al casei tale. Modelul are o inaltime si o latime de 59.5 cm si o adancime de 56 cm.

  Cuptorul incorporabil este electric si are o putere de pana la 2400 W cu o capacitate de stocare de 67 de litri. Poti alege unul din cele 4 modul de functionare cu care este dotat acesta si anume: incalzire superioara, incalzire inferioara, grill si sistem de curatare cu aburi Aqua Drop Clean. 
     Cele doua tipuri de incalzire superioara cat si cea inferioara te va ajuta sa rumenesti friptura cat si prajiturile de casa in mod uniform pe ambele parti reusind sa le dea acestora un aspect de lucru bun facut. 
     Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH – are in componenta si un timmer cu ajutorul caruia vei putea contoriza timpul pana cand alimentele pregatite sunt gata. 
     Cu functia Aqua Drop Clean vei putea curata cuptorul foarte simplu si rapid. Tot ce trebuie sa faci e sa introduci in cuptor un vas cu apa si sa activezi functia curatare. Prin incalzirea apei, aburii rezultati inmoaie murdaria depusa pe peretii interiori iar in cel mai scurt timp posibil acesta va fi gata curatat. 

Recomandare:

             Designul elegant prin forma sa specifica dar si performantele la nivel inalt recomanda acest cuptor ca fiind o achizitie de succes: Verifica oferta pret

            Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri: Verifica pret redus

 

Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH, Electric, Autocuratare Aqua Drop Clean, 71 l, Clasa A, Timer, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *