Frigider cu o usa STARCREST SF-85WH, review

    Ne plac frigiderele mici deoarece sunt usor de integrat in orice decor, forma compacta iti da posibilitatea sa le muti cu usurinta prin casa sau de la o locatie in alta. Iar din aceasta categorie, remarcatele noastre sunt modelele de la STARCREST, deoarece promit un pret minim si o calitate foarte buna. De aceea daca esti si tu cu gandul la un frigider de dimensiuni mici, cu o singura usa, STARCREST SF-85WH este unul din remarcatii nostri. Nu putem emite pretenii in raport cu designul sau, forma, constructia dar si culoarea alba mata de la exterior sublinieaza detaliile clasice, cele pe care le intalnim la majoritatea frigiderelor de buget, asemanator generatiilor anterioare. Dimensiunile frigiderului sunt 82 x 42,3 x 43,5 cm (inaltime x latime x adancime). Nu ocupa mult spatiu si poate fi amplasat sub o oglinda, sub un televizor, sau sub o masa.

Frigider cu o usa STARCREST SF-85WH, Clasa F, Capacitate 85L, Iluminare interioara, Compartiment gheata, H 82 cm, Alb

     Imediat ce ii deschizi usa, esti intampinat de un spatiu foarte bine pus la punct, compartimente multe de dimensiuni mici sau mai mari, in limita celor 85 litri cat insumeaza capacitatea sa. Interiorul este iluminat, ceea ce iti ofera o vizibilitate foarte buna asupra alimentelor depozitate la interior. Mai multe rafturi pozitionate de sus pana jos iti ofera locatii perfecte unde poti depozita alimente dintre cele mai variate. Pe acest model l-am vazut de cele mai multe ori amplasat in spatii de birou, in locatii de servire a mesei de dimensiuni mai mici sau chiar in garsoniere. La fel se preteaza foarte bine pentru o locatie de tip hotel sau pensiune pentru dotarea camerelor de inchiriat.

Frigider cu o usa STARCREST SF-85WH, Clasa F, Capacitate 85L, Iluminare interioara, Compartiment gheata, H 82 cm, Alb

    Acest model are tehnologia de dezghetare automata atat a zonei de refrigerare cat si a zonei de congelare. Gheata care este acumulata in timp este eliminata prin procese automate care nu ne mai pun in situatia de a opri de fiecare data la anumite intervale de timp aparatul pentru o decongelare manuala, caracteristica care trebuie privita ca un avantaj. STARCREST SF-85WH cu un singur compresor si un circuit de racire este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o persoana, cu diverse preferințe culinare. STARCREST SF-85WH are un sistem de racire static ce a fost conceput pentru a mentine temperatura optima in frigider, indiferent cât de des se deschide ușa. Acest model cu tehnologie de racire statica are un volum net generos in zona de refrigerare de 85 l precum și compartiment special pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.

Frigider cu o usa STARCREST SF-85WH, Clasa F, Capacitate 85L, Iluminare interioara, Compartiment gheata, H 82 cm, Alb

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 2 sunt realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe aceste rafturi. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia raftului 1 din 2 poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Rafturile de sticla ale frigiderului au fost proiectate pentru a permite sa utilizam tot spatiul intern al frigiderului, atat pe latime cat si pe adancime. In zona inferioara a zonei de refrigerare se afla lada Fresh Keeper pentru depozitarea fructelor si legumelor de unde va puteti bucura de prospetimea acestora pentru o perioada mai lunga de timp. Usa frigiderului reversibila cu maner incastrat si deschidere spre dreapta este echipata cu un suport fix mare si un suport cu capac pentru branza si oua. Aparatul are iluminare Eco Led bulb de 15 W in partea de sus ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. 

    Acest aparat este prevazut cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura STARCREST SF-85WH are la interiorul aparatului 1 termostat mecanic. In zona superioara a zonei refrigerate se afla un sertat Fresh Care cu capacitatea de 15 litri cu temperatura de 0°C folosit pentru depozitarea alimentelor proaspete.

Frigider cu o usa STARCREST SF-85WH, Clasa F, Capacitate 85L, Iluminare interioara, Compartiment gheata, H 82 cm, Alb

     Acest aparat este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. 

     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

     Eficienta energetica oferita de frigiderul STARCREST SF-85WH este foarte buna, avand clasa F, cu un consum anual de energie de 110 kWh/an. Consumul zilnic inregistrat este doar de 0.3 kWh.

Frigider cu o usa STARCREST SF-85WH, Clasa F, Capacitate 85L, Iluminare interioara, Compartiment gheata, H 82 cm, Alb

     Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem performant de amortizoare este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Aspectul zgomotului este important atunci cand te gandesti ca va fi amplasat aproape de spatiul de dormit.  O optiune de care orice familie la inceput de drum se poate bucura, mai ales ca pretul sau de achizitie este unul destul de accesibil.

In concluzie, STARCREST SF-85WH este un frigider interesant cu un volum redus si dimensiuni compacte. Sistemul automat de dezghetare, nivelul rezonabil al zgomotului si pretul accesibil sunt alte avantaje ale acestui frigider produs de STARCREST. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

    Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Frigider cu o usa STARCREST SF-85WH, Clasa F, Capacitate 85L, Iluminare interioara, Compartiment gheata, H 82 cm, Alb