Frigider cu 2 usi STARCREST SF-210WH, review

    Frigiderul cu doua usi STARCREST SF-210WH este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat care sa raceasca eficient, dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. STARCREST SF-210WH este un frigider in doua usi, cu un design aproape clasic, dar care il face sa se potriveasca perfect cu spatiile ce se doresc a fi unele practice, pretul sau de achizitie fiind unul cat se poate de accesibil. Frigiderul STARCREST SF-210WH imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, frigiderul STARCREST SF-210WH consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice F. Chiar daca designul sau nu este unul care sa aduca prea multe noutate in domeniu, exista totusi un element cheie care a fost imbunatatit, acesta fiind manerele care deschid usile spe interior, care sunt actum incorporate in usa. In formatul actual, acestea vor rezista acum mai mult timp uzului de peste ani.

Frigider cu 2 usi STARCREST SF-210WH, 210 L, Clasa F, Static, Iluminare LED, Termostat Ajustabil, Usi reversibile, H 143 cm, Alb

    Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Sistemul de dezghetare automata in cazul frigiderului este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării sa se adune într-un locaş special în partea de jos, pentru a fi colectata mult mai usor in cazul in care doresti sa il cureti in timp. Apa rezultata in procesul de dezghetare se strange astfel intr-o tavita la un loc pe canalele circulare de la interior fiind mult mai usor de curatat. Cu o capacitate de 210 litri, acest model se descurca foarte bine si poate fi o alternativa decenta pentru cei ce isi doresc un aparat cat mai ieftin. Este un model destul de apreciat de catre utilizatori, mai ales de catre cei ce isi doresc un frigider ieftin, fara tehnologie avansata care ar ridica pretul. 

  •   Frigider, 168 litri: Din cei 210 litri volum net interior al aparatului, frigiderul sau ofera spatiul cel mai mare, de 201 litri. Acest compartiment are 3 rafturi (+3 in usa), un sistem de dezghetare automat, compartiment pentru fructe si legume, dar si zone speciale pentru oua si sticle. Frigiderul are sistem cu dezghetare automata, ceea ce este excelent pentru un aparat la un pret de aproximativ 1000 lei. Senzorul amplasat in interiorul frigiderului permite mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Exista un compartiment dedicat si pentru produsele lactate ce iti da posibilitatea sa pastrezi la loc sigur produsele din lapte si derivatele sale cum ar fi untul si branza. 

 

  • Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 ce poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului STARCREST SF-210WH se afla compartimentul cu temperatura de 5°C etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integrat cu deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare in functie de preferinta fiecaruia. Aceasta beneficiaza de proprietatea garniturilor antibacteriene care ne permit sa mentinem un loc sigur din punct de vedere al microorganismelor si al bacteriilor. 

 

  • Congelator, 42 litri: In ce priveste congelatorul sau, acesta este de dimensiuni mult mai mici, dar la cei 40 litri ai sai este considerat un volum standard pentru frigidere cu 2 usi din categoria sa. Dezavantajul sau este ca are sistem de dezghetare manual, deci No Frost lipseste aici, dar la acest pret este o surpriza placuta si prezenta sa la frigider. In plus congelatorul detine un recipient pentru cuburile de gheata. Puterea de congelare a aparatului este de 2 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

Frigider cu 2 usi STARCREST SF-210WH, 210 L, Clasa F, Static, Iluminare LED, Termostat Ajustabil, Usi reversibile, H 143 cm, Alb

  • Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura STARCREST SF-210WH are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare manuala. Acesta foloseste un termostat ajustabil cu control mecanic care reprezinta cea mai simpla varianta de control manual a temperaturii din interior.
      STARCREST SF-210WH a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN – ST  fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria. STARCREST SF-210WH ofera surprinzator un nivel de confort termic optim prin oferirea unei autonomii ridicare de a rezista fara curent electric pana la 14 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Eficienta energetica oferita de frigiderul STARCREST este foarte buna, avand clasa F, cu un consum nominal de 605 W/24h. 
Frigider cu 2 usi STARCREST SF-210WH, 210 L, Clasa F, Static, Iluminare LED, Termostat Ajustabil, Usi reversibile, H 143 cm, Alb
    Consumul anual de energie este de 221 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de amortizare performant este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 143 x 55 x 55 si o greutate de 34 Kg. O optiune de care orice familie la inceput de drum se poate bucura, mai ales ca pretul sau de achizitie este unul destul de accesibil.

In concluzie, STARCREST SF-210WH este un frigider cu doua usi care un volum redus si dimensiuni compacte. Sistemul automat de dezghetare, nivelul rezonabil al zgomotului si pretul accesibil sunt alte avantaje ale acestui frigider cu 2 usi produs de STARCREST. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Garantia oferita conform cu cea de producator este de 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Frigider cu 2 usi STARCREST SF-210WH, 210 L, Clasa F, Static, Iluminare LED, Termostat Ajustabil, Usi reversibile, H 143 cm, Alb