Espressor automat Bosch VeroCafe TIE20504, pret, pareri

    Pentru o cafea buna, conditia sta in existenta unui aparat de obtinere a cafelei in mod automat asa cum este si Bosch VeroCafe TIE20504, dar si a cafelei boabe selectionate dupa cele mai inalte standarde. Espressorul automat Bosch VeroCafe TIE20504 este o alegere perfecta daca iti doresti sa iti indeplinesti acest vis si sa beneficiezi de un tratament special al cafelei care te va face sa te simti bine si plin de energie in fiecare dimineata. Acest aparat este versiunea imbunatatita a modelului precedent, un automat de cafea care beneficiaza de un update substantial din punct de vedere al functiilor disponibile de preparare cafea si tehnologii, conform cu standardele actuale din 2023. Designul este la fel de important daca ne gandim ca acest aparat va fi folosit intr-o bucatarie moderna care sa impresioneze prin calitatea serviciilor oferite. Formatul compact iti va permite sa il integrezi cu usurita langa celelalte aparate din spatiu de gatit destinat bucatariei. Acest aparat este capabil sa ofere o varietate extinsa de bauturi preparate pe baza de cafea ce includ espresso, cappuccino, latte macchiato si spuma de lapte. Oricare ar fi preferinta ta, bautura aleasa de tine este livrata in doar cateva secunde de la actionarea butoanelor senzitive din zona panoului de comanda. Poti umple in acelasi timp doua cesti de cafea pentru a te bucura tu si jumatatea ta cea buna de cel mai exclusiv preparat pe baza de cafea oferit de automatul Bosch VeroCafe TIE20504.

Espressor automat Bosch VeroCafe TIE20504, 15 bari, 1,4 l, rasnita ceramica, dispozitiv spumare lapte MilkMagic Pro, cu sistem SensoFlow, Argintiu

 

    Espressorul automat Bosh dozeaza cantitatea potrivită de cafea măcinată pentru fiecare băutură, astfel încât să obtii întotdeauna un rezultat consistent. Acelasi rezultat si gust, respectand reteta de preparare a bauturii pe care o doresti sa o servesti. Sistemul de dozare poate fi reglat pe inaltime, astfel incat sa poti folosi si cani sau alte pahare de dimensiuni variate. Tava de sustinere cana are un grilaj care poate fi indepartat uc usurinta pentru a goli colectorul de reziduri. Recomandam curatarea acestui compartiment pentru a asigura un mediu curat si steril in locuinta proprie. Display-ul panoului de comanda este intuitiv, usor de utilizat, ceea ce ne permite usor sa alegem optiunile pe care ni le dorim la prepararea cafelei preferate. Toate specialitatile de cafea sunt accesibile la o simpla atingere de buton (touch-screen), indiferent ca este vorba de espresso, cappuccino sau latte macchiato. Calitatea produselor livrate de acest aparat sunt asigurate prin utilizarea unor sisteme moderne cum ar fi: Ceram Drive, o unitate de macinare din material ceramic, rezistent, Aroma Max System ce pastreaza acelasi gust calitativ al bauturilor servite si MilkMagic Pro, un sistem modern ce permite transformarea laptelui intr-o suma densa si aspectuasa care se adauga deasupra bauturii alese. Dupa livrarea cafelei, singurul element care iti sta la indemana sa il efectuezi manual este acela de a adauga cantitatea dorita de zahar. 

    Retetele de cafea existente pot fi personalizate asa cum iti doresti astfel incat sa beneficiezi de un anumit nivel de tarie, consistenta spuma si cantitatea de cafea utilizata. Poti crea retete unice care sa includa un anumit grad de tarie, cantitate apa, temperatura sau chiar include sau exclude prezenta spumei de lapte. Odata ce am ales acest aparat, timpul scurt de dimineata, acum nu mai trebuie sa il sacrific pentru pregatirea cafelei, aceasta fiind gata in doar cateva secunde, prin apasarea simpla a unui buton. In plus in functie de starea ta zilnica, poti opta pentru o gama variata de bauturi, atent pregatite, cu un grad de tarie selectabila in functie de preferinte. Pentru cafele mai tari, aparatul va folosi un proces de rasnitare mai intens, in timp ce pentru bauturile ce se doresc a nu fi foarte tari, rasnitarea nu este atat de intensa, iar cantitatea de cafea folosita este mai redusa. La inceput nu am crezut in calitatile aparatului, fiind recomandat de alti colegi de la munca, dar dupa prima incercare cred cu tarie ca am facut cea mai buna alegere iar toata lumea este multumita de buaturile servite de acesta. 

       Aroma unica si spuma impecabila sunt obtinute cu ajutorul sistemului Aroma Concept prin care cafeaua macinata este de fiecare data presata perfect in camera de fierbere pentru a se extrage eficient toata aroma de la interior. Sistemul unic de dozare permite in acelasi timp alimentarea a doua cani de cafea simultan. Panoul de comanda centra poate fi actionat simplu si comod, fiind dotat cu butoane care raspund rapid prin simpla atingere. Totul este digitalizat si foarte bine pus la punct, fiecare etapa al procesului de pregatire fiind afisata pe ecranul LCD al aparatului. Gradul de măcinare a cafelei este un factor esențial în prepararea unei cafele de calitate, deoarece afectează timpul de extracție și aroma băuturii finale. 

   Dispozitivul de macinare din ceramica de inalta calitate, macina cafeaua fin si uniform, asigurand un gust mai pronuntat, deoarece marunteste boabele de cafea folosind tehnologia prin presare la rece. Automatul de cafea permite setarea dupa preferinta a gradului de macinare astfel incat sa te bucuri de o cafea mai tare (grad de macinare mai intens) sau o cafea mai slaba in cazul in care boabele sunt macinate nu foarte tare. Există mai multe niveluri de măcinare, iar alegerea potrivită depinde de metoda de preparare a cafelei pe care il vei utiliza. Daca selectezi o macinare extra-fina, acest procedeu este folosit în principal pentru prepararea cafelei turcești sau a cafelei espresso în aparate profesionale. Extracția este rapidă, iar rezultatul este o băutură intensă și concentrată. Macinare fina – Această măcinare este mai fină decât nisipul și este potrivită pentru prepararea cafelei espresso. Timpul de extracție este puțin mai lung decât la măcinarea extrafină, iar băutura are o densitate și aromă bogată. Măcinare medie: Timpul de extracție este mai lung decât în cazul măcinării fine, iar cafeaua obținută are un corp mai puțin dens, dar cu arome echilibrate. Măcinare grosieră: Timpul de extracție este mai lung, iar băutura obținută are un corp consistent și arome bogate. Măcinare foarte grosieră: Acest tip de măcinare este folosit pentru prepararea cafelei cold brew sau a cafelei în stilul „cupping”. Extracția are loc pe parcursul mai multor ore, rezultând o cafea extrem de aromată și cu un corp ușor.

Espressor automat Bosch VeroCafe TIE20504, 15 bari, 1,4 l, rasnita ceramica, dispozitiv spumare lapte MilkMagic Pro, cu sistem SensoFlow, Argintiu

      Functia one-touch poate selecta o gama variata de bauturi, de la Cappuccino, Latte Macchiato, cafea cu lapte sau alte specialitati cu lapte si cafea disponibile printr-o singura atingere: spuma fina de lapte datorita unui dispozitiv inovator de spumare a laptelui. Espressorul are o putere totala de 1300 W, dispune de un rezervor de apa de capacitate 1.4 litri, iar la pregatirea cafelelor foloseste o presiune constanta de pana la 15 bari. Poate fi alimentat doar cu cafea boabe. Functia incalzire ceasca mentine bauturile gata servite calde pentru mai mult timp. Astfel ca in cazul in care ai uitat ceasca de cafea asezata pe tava de colectare reziduri, cafeaua va fi mentinuta la o temperatura optima cat sa nu se raceasca de tot. Rezervorul de 1,4 litri este detasabil, pentru a putea fi reincarcat cu usurinta atunci cand resursele de apa sunt pe terminate. Asa se intampla si cu compartimentul pentru lapte care poate fi deconectat cu usurinta fata de aparat pentru o depozitare sigura la interior in frigider.

       Spuma indusa in cadrul bauturilor este rezultatul unei unitati speciale de la interior care ridica articficial presiurea pana la 15 bari. Toata operatiunea de preparare si progresul in timp va fi conectat la display-ul LED al unitatii, care te va instiinta la feicare pas stadiul in care se afla prepararea bauturii selectate. In timp daca lasi aparatul mai mult timp fara sa il folosesti va intra in StandBy urmand apoi sa se opreasca de tot in mod automat. 

      Deasemenea in timp, aparatul va executa un ciclu de curatare automat, asta datorita sistemului de autocuratare automat cu care este inzestrat. Acest proces de curatare interna previne acumularea depunerilor de cafea, reziduurilor de ulei și calcar în interiorul espressorului, ceea ce poate afecta calitatea băuturilor și durabilitatea aparatului. Procedeul include o splare automata a componentelor interne ale aparatului care intră în contact cu cafeaua, cum ar fi grupul de cafea și sistemul de livrare a apei. Acesta îndepărtează calcarul și previne deteriorarea componentelor interne ale aparatului.

     Mi-a placut si faptul ca are o constructie destul de solida, este compact, iar formele sale imbracate in inox sporesc ideea de a avea in fata un dispozitiv din clasa premium. Germanii de la Bosh demonstreaza inca o data ca stiu sa fac lucruri de calitate, care sa mpresioneze de la prima utilizare. Cu toate aceste avantaje, espressorul automat pentru cafea Bosh reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o cafea de calitate, proaspăt preparată, într-un mod comod și fără complicații.

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica oferta pret

         Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaza-l acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

Espressor automat Bosch VeroCafe TIE20504, 15 bari, 1,4 l, rasnita ceramica, dispozitiv spumare lapte MilkMagic Pro, cu sistem SensoFlow, Argintiu