REVIEW: Bicicletă fără pedale Runride 100 10” Alb-Negru Copii

          Bicicleta fără pedale Runride 100 10” Alb-Negru Copii cunoscuta si sub denumirea de bicicleta de echilibru sau bicicleta de invatare este special proiectata pentru ca cei mici sa invete deprinderile mersului pe doua roti, fara a avea la dispozitie bloc pedalier. Copilul se deplasează folosindu-și picioarele pentru a împinge bicicleta de pe sol și pentru a menține echilibrul. Acest lucru îi permite să dobândească încredere în sine și să învețe să-și mențină echilibrul în timp ce se deplasează pe două roți. Este o bicicleta care permite un mai bun control al directiei, fiind usor de manevrat si pe spatii mai mici. Deasemenea impune un nivel de siguranta mai mare in cazul copiilor incepatori deoarece viteza imprimata in mers nu este una exagerat de mare. Este o bicicleta calitativa, cu un design compact, ce include un set de roti pline pe 10 inchi, este alb-neagra, fiind un model fara pedale. O astfel de bicicleta are nevoie de implicarea asistata a parintelui pentru a avea grija de cel mic nu o sa cada, mai ales la primele sedinte de mers cu ea. Prin utilizarea picioarelor pentru a se împinge și menține echilibrul, copiii învață să-și dezvolte abilitățile de echilibru mai rapid și mai ușor.

Bicicletă fără pedale Runride 100 10'' Alb-Negru Copii

   Vei observa cum cel mic invata repede tainele mersului in echilibru, bicicleta fiind ușoară (3,2 kg), mai ales ca include șa și ghidon reglabil, în funcție de înălțimea copilului. Franele pozitionate pe ghidon permit oprirea vehiculului imediata, la viteze mici. Pentru o mișcare mai naturală, apăsarea pe maneta de frână se face paralel cu ghidonul. Permite o frânare cu 30% mai puternică comparativ cu sistemul clasic de frânare. Acest sistem este o inovație a echipei B’twin, apreciată atât de copii, cât și de părinți. Saua este confortabila si reglabila in inaltime. Învățând să se deplaseze pe bicicletă fără pedale, copiii își dezvoltă coordonarea între mâini, picioare și ochi, ceea ce le va fi util în viitor la învățarea mersului pe bicicletă cu pedale.

Bicicletă fără pedale Runride 100 10'' Alb-Negru Copii

  Rotile prevazute in 3 spite din plastic sunt solide, fiind consolidate de un strat generos din cauciuc ce ofera o aderenta buna pe orice suprafata. Suporta o greutate de maxim 25 Kg. Sistemul pedalier are un rulaj usor, forta intampinata pentru miscarea vehiculului fiind una de nivel mediu. Cadrul metalic rezistent este unul usor de intretinut si bine finisat. Este instrumentul perfect atunci cand vrem sa ii determinam pe cei mici sa isi consume energia. Pozitia seii poate fi ajustata pana la o inaltime maxima de 11 cm. La fel si ghidonul poate fi reglat in inaltime pentru a se adapta varstei si staturii celui mic. 

  Bicicletă adaptată copiilor (85-100 cm), este un model entry level, vazut ca prima bicicleta a copilului. Stim chiar din experienta proprie ca prima bicicleta nu se uita, ba chiar se pastreaza sau se doneaza altor copii mai mici. Bicicletele fără pedale sunt potrivite pentru copii cu vârsta între 1 și 5 ani, în funcție de înălțimea și dezvoltarea fiecărui copil. Ele pot fi o modalitate distractivă și sigură pentru copii să învețe să meargă pe bicicletă și să își dezvolte abilitățile de echilibru în timp ce se pregătesc pentru bicicletele cu pedale.

Recomandare:

         Copilul tau va fi cu siguranta fericit la vederea ei, si se va distra de minune facand miscare in aer liber zi de zi: Verifica oferta pret

       Bicicleta este o alegere potrivita fetelor si baietilor care doresc sa experimenteze miscarea in aer liber, sub atentia parintilor, disponibila in varii nuante de culori, la un pret atractiv (reducere) : Verifica pret actualizat

Bicicletă fără pedale Runride 100 10'' Alb-Negru Copii