Combina frigorifica LG GBP62PZNAC, pret, pareri

   Atat vizual cat si ca nivel de performante, putem considera combina frigorifica LG GBP62PZNAC ca fiind una din modelele care beneficiaza de o atentie sporita din partea utilizatorilor care isi doresc calitate la superlativ. LG GBP62PZNAC etaleaza un design premium marcat de materialele finisate cu atentie la nivel de detalii, culoarea inox argintiu iesind imediat in evidenta in spatiile ce se doresc sa foloseasca un aparat care sa corespunda standardelor din 2023. Linear Cooling este o tehnologie dezvltata exclusiv de catre cei de la Lg, fiind disponibila in exclusivitate doar pentru combinele frigorifice ale acestui brand. Frigiderele tradiționale folosesc o singură sursă de răcire situată în spatele frigiderului, ceea ce poate duce la fluctuații de temperatură în interiorul frigiderului. Cu răcire liniară, LG încorporează mai multe orificii de ventilație plasate strategic în întregul compartiment al frigiderului pentru a distribui aerul rece mai uniform. Tehnologia de răcire liniară a frigiderelor LG utilizează un compresor liniar eficient care ajută la menținerea unei temperaturi stabile prin ajustarea constantă a puterii de răcire în funcție de condițiile detectate. Acest compresor funcționează silențios și eficient, reducând consumul de energie, oferind în același timp o performanță constantă de răcire. De aceea daca doresti sa benefiicezi de o solutie tehnica care sa ofere o mai buna distributie a aerului rece la interior, atunci LG GBP62PZNAC este combina frigorifica de care ai nevoie. 

Combina frigorifica LG GBP62PZNAC, 384 l, No Frost, DoorCooling+, Linear Cooling, Compresor Inverter Linear, H 203 cm, Inox

     Si spatiul este un criteriu important in alegerea combinei frigorifice ideale, mai ales atunci cand ai o familie numeroasa, modelul de fata beneficiind de numeroase optiuni de depozitare alimente la interior, intr-un volum total de 384 litri. Cele doua incinte, frigider si congelator sunt controlate indepedent cu ajutorul unui panou de comanda situat la exterior ce mentine cu precizie temperatura mediului ambiant la o valoare constanta. Sistemele de siguranta permit operarea acesteia in conditii recomandate fara ati face grija ca cei mici se pot juca la butoane. Apeland functia ‘Child Lock’, comenzile de functionare sunt blocate si nimeni nu mai poate modifica regimul de functionare decat dupa ce este deblocata. Functia ‘Atentionare usa’, te anunta acustic intermitent atunci cand lasi usa deschisa mai mult de 10 secunde, astfel incat sa protejezi integritatea alimentelor de la interior.

Combina frigorifica LG GBP62PZNAC, 384 l, No Frost, DoorCooling+, Linear Cooling, Compresor Inverter Linear, H 203 cm, Inox

    Combina frigorifica LG GBP62PZNAC este un concept modern, ce implica materiale de calitate si finisaje la cel mai inalt grad de folosire. Materialul „Grey Metal” studiaza atent liniile clasice care beneficiaza de ajustari moderne prin inluderea de elemente vizuale care sa sporeasca senzatia de modern, luxos. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Afisajul LCD postat in exterior impreuna cu controlul electronic premium de tip touch ce monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuiesc clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. 

      Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functia de racire ecologica a usii Icebeam; Functia ECO; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa; Semnal blocare butoane. Programul Child Lock permite blocarea comenzilor combinei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Panoul de comanda se afla la interior, pe muchia zonei frigorifice, la inaltime, astfel ca esti protejat de ochii curiosi ai celor mici. Functiile de comanda sunt actionate tactil, intr-un mod intuitiv.

     Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Acest model are tehnologia de racire No Frost automat atat a frigiderului cat si a congelatorului. Aceasta tehnologie fiind una dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, sistemul instalat in compartimentul congelatorului, previne acumularea de gheata, mentinand un consum scazut de energie, in timp ce in compartimentul frigiderului mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata. Combina frigorifica LG GBP62PZNAC are tehnologia de racire Multi Airflow, pe baza de curenti de aer multidirectionali pe mai multe canale, unde exista o grila prin care aerul rece pastrand temperatura si umiditatea constanta, intra prin mai multe orifici in compartimentul combinei. Aceasta tehnologie mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata.

     Datorita tehnologiei No Frost/Nature Fresh Cooling aparatul LG la fiecare deschidere a usi de acces asigura cea mai buna recuperare a temperaturii si mentine, de asemenea, controlul temperaturii constante. La un frigider obisnuit cand este deschisa usa, temperatura creste brusc, iar mancarea este expusa unui soc termic care o face sa se altereze mai repede. In acest sens, acest model are in dotare si o functie suplimentara de racire a usilor ce contribuie la marirea eficientei de racire in ansamblu a acestui frigider. Comutatorul de racire al usilor Door Cooling+ se afla in interior in zona de refrigerare. Aerisirile din partea frontala a zonei de refrigerare mentin temperatura cu pana la 32% mai rapida si mai uniforma, pentru a pastra alimentele proaspete.     Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer controlat uscat are un volum net generos pe frigider de 277 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Combina frigorifica LG cu dezgheţare automată No Frost, este construit astfel încât apa rezultată din zona de refrigerare în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Noul mod de functionare permite acestei combine sa exprime o fiabilitate de lunga durata, dovada fiind garantia extinsa de pana la 10 ani ce o regasim in cazul compresorului digital, care reprezinta creierul actiunii de racire. Putini producatori se hazardeaza sa ofere astfel de garantii, fapt care sugereaza ca avem de-a face cu un model foarte fiabil, testat indeajuns pentru a obtine garantii suplimentare.

   Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 sunt realizate din sticla termorezistenta intarita cu rama din inox ce au proprietatea de a se curata rapid si faptul ca ofera rezistenta sporita in cazul greutatilor mai mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In plus zona de refrigerare are si un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, ce poate culisa pe orizontala, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle.

Combina frigorifica LG GBP62PZNAC, 384 l, No Frost, DoorCooling+, Linear Cooling, Compresor Inverter Linear, H 203 cm, Inox

     In partea inferioara a frigiderului LG se afla compartimentul mare etans de depozitare unde alimentele isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume. Acest compartiment Fresh Zone mentine umiditatea la un nivel optim, aceasta zona fiind indicata pentru stocarea de fructe si legume, fiind una dintre cele mai mari lazi pentru fructe si legume de pe piata. Sertarul Fresh Zone de la LG este echipat cu un comutator simplu care regleaza umiditatea optima pentru pastrarea prospetimii fructelor sau legumelor, pentru un timp mai indelungat. In zona de refrigerare jos se afla un compartiment specializat si Fresh Converter cu temperatura de la -1°C la +2°C, de depozitare a produselor proaspete din carne, peste si legume. Acest sertar este mediul ideal pentru decongelarea produselor din congelator pregatite pentru a fi procesate. Acest raft poate fi folosit si pentru a decongela in mod lent alimentele scoase din congelator. FRESH Converter mentine temperatura optima in functie de tipul de aliment cum ar fi carnea, pestele si legumele in stare optima intr-un compartiment universal.

Combina frigorifica LG GBP62PZNAC, 384 l, No Frost, DoorCooling+, Linear Cooling, Compresor Inverter Linear, H 203 cm, Inox

 

     Aparatul are iluminare LED Leigh in zona de refrigerare sus, ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin.

Combina frigorifica LG GBP62PZNAC, 384 l, No Frost, DoorCooling+, Linear Cooling, Compresor Inverter Linear, H 203 cm, Inox     Datorita tehnologiei No Frost/Nature Fresh Cooling aparatul LG la fiecare deschidere a usi de acces asigura cea mai buna recuperare a temperaturii si mentine, de asemenea, controlul temperaturii constante. La un frigider obisnuit cand este deschisa usa, temperatura creste brusc, iar mancarea este expusa unui soc termic care o face sa se altereze mai repede. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip raft separate unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare plus o tava de gheata. 

     Puterea de congelare a aparatului este de 10 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

       Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Compresorul linear inverter LG ajuta la mentinerea aspectului si a gustului produselor proaspete pentru mai mult timp reducand fluctuatiile de temperatura.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

      Avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 19 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 7°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -10°C si -25°C. Pe partea de functii si tehnologie LG detine: Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. LG detine si functia Congelare rapida unde se foloseste un jet de aer rece la -25°C, cu functia Flash Freezer ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. LG avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. LG are si functia Super Cooling, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 2 ore. Tehnologia Eco Friendly din dotarea acestui model are senzori inteligenti pentru a monitoriza in mod continuu ciclul de racire, adaptand consumul energetic in mod corespunzator. Cu aceasta tehnologie de racire faceti economie de energie si de timp de pana la 50%. Acest model are in dotare tehnologia Smart Diagnosis cu aplicatia de control LG Smart ThinQ pentru diagnosticarea și remedierea rapida si corecta a oricaror probleme pe care le puteti avea cu frigiderul. Aceasta noua aplicatie nu asigura numai depanarea, ci prezinta si starea de intretinere si sfaturi generale direct cu ajutorul telefonului la centrul de service LG. Acest lucru va ofera posibilitatea de a discuta direct cu specialisti de la LG pentru a analiza problema aparuta, oferind astfel un diagnostic competent. Iar cu ajutorul unui telefon inteligent compatibil cu aplicatia LG Smart ThinQ™, poti regla setarile de temperatura de la distanta, pentru ca combina sa fie pregatita cand te intorci acasa cu cumparaturile facute. 

     Aparatul este dotat si cu sistemul Air Fresh Filter ce neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul zonei de refrigerare si filtreaza bacteriile. Din punct de vedere energetic LG GBP62PZNAC se remarca prin consumul energetic mic de 110 kWh/an facand parte din clasa de consum A, conform etichetei energetice. Cu un incredibil rating de energie Total No Frost de A, combina frigorifica LG este unul din liderii ai industriei în materie de eficiență. Acest lucru se datorează avansatului compresor invertor linear care folosește un piston drept în loc de un piston convențional, determinând astfel mai puțină fricțiune internă, o mai mare fiabilitate, o mai mare durabilitate și mai puțin zgomot. În testele efectuate de către VDE, combina frogorifica LG dotata cu tehnologia bazată pe acest compresor invertor linear s-au dovedit a fi cu aproximativ 32% mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie decât cele echipate cu compresoare cu piston convențional, contribuind în mod semnificativ la facturi mai mici la electricitate. VDE a remarcat, de asemenea, faptul că refrigeratoarele LG au fost cu până la 25% mai silențioase, comparativ cu alte frigidere alimentate printr-un compresor obișnuit. Iar datorită durabilității sale, compresorul invertor linear LG are 10 ani garanție.

      Acest lucru i se datoreaza si compresorului linear cu functie Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la LG presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate.

                             

     Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 36 dB. Volumul total net a acestui combine este de 384 de litri din care 277 de litri ii revin frigiderului iar restul de 107 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 203 x 59,5 x 67,5 si o greutate de 79 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Sistemele patentate nu numai ca vor imbunatati modul de viata dar vor aduce o influenta pozitiva si asupra costurilor de consum si timpii de racire necesari atingerii temperaturii ideale. 

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

   Primesti transport rapid pana la usa ta daca o comanzi de aici

  Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica LG GBP62PZNAC, 384 l, No Frost, DoorCooling+, Linear Cooling, Compresor Inverter Linear, H 203 cm, Inox