Review: Espressor Nespresso by Krups Vertuo Pop XN920110

      Nespresso by Krups Vertuo Pop XN920110 este un aparat automat de cafea care pregateste bautura magica la simpla apasare a butonului de comanda, atunci cand alimentezi aparatul cu capsule speciale. Este un aparat care se adreseaza persoanelor ocupate care doresc sa serveasca rapid o cafea buna, preparata in doar cateva secunde. Uneori timpul este pretios in activitatile pe care le parcurgem si nu vrem sa ne rupem prea mult timp din perioada de lucru, mai ales atunci cand participam activ la sedinte sau alte activitati care nu ne ofera aceasta posibilitatea de a lua pauza mai des. Pe langa aparatul comandat, vei primi si acest set de 12 capsule, sa experimentezi mai multe tipuri de bauturi, cu grad de tarie diferit. Cafelele pot fi selectate sa aiba o consistenta dubla sau scurta, astfel incat sa satisfaca nevoilor de moment, o doza optima de energie in functie de cerinte. Avand un sistem de incalzire rapid, acest aparat poate oferi o ceasca de cafea perfecta in 30 de secunde de la apelarea optiunii de comanda. La inceput apa este incalzita, care in contact cu materialul din capsula de cafea, genereaza bautura magica. Aparatul este disponibil in optiunile de culoare rosu sau alb, astfel ca in functie de preferite, poti sa il alegi pe cel care se potriveste cu designul locuintei tale.

Espressor Nespresso by Krups Vertuo Pop XN920110, 1500W, tehnologie de extractie Centrifuzie, 4 retete de cafea, 0.56 l, alb

    Prepararea cafelei survine dupa ce aparatul citeste codul de produs inscris pe capsula utilizata. Fiecare tip de capsula are un cod specific ce va fi citit de catre aparat pentru a obtine cafeaua ideala. Noul sistem inteligent Vertuo recunoaste separat fiecare tip de capsula Nespresso. Prin scanarea codului de bare de pe marginea fiecare capsule, espressorul seteaza automat parametrii necesari pentru capsula respectiva, totul la atingerea unui buton. La final, tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de o cafea exceptionala, cu o crema profund bogata.

      In ceea ce priveste posibilitatile de a pregati o gama variata de bauturi, acest aparat beneficiaza de 4 retete de cafea, care pot fi pregatite in functie de capsula aleasa sa aiba un grad de tarie diferit. Deasemenea daca alegi o cantitate dubla la ceasca, nivelul de tarie al cafelei va fi unul mai diluat, optiune pe care o recomand celor care vor sa incerce o cafea de pofta pe care s o savureze pentru mai mult timp, in decursul acelei zi. Nespresso a dezvoltat o noua tehnologie de preparare a cafelei prin Centrifuzie™. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci capsula, inchide manerul si apasa pe butonul de preparare. Espressorul atinge 4000 de rotatii pe minut pentru a crea stratul perfect al cremei pentru cafeaua ta preferata.

       Espressorul Nespresso by Krups Vertuo Pop XN920110 are o putere de 1500 W si are o capacitate rezervor apa de 0,56 litri. Poate prepara intr-un singur ciclu de functionare o cantitate de pana la 0.4 litri de bautura.

    Aparatul necesita o curatare la o perioada mai lunga de utilizare, pentru ca doar asa obtinem un gust al cafelei autentic de fiecare data cand vom apela la folosirea acestuia. Deasemena atunci cand utilizam un procedeu de curatare repetitiv la anumite perioade de timp, ne asiguram ca aparatul va functiona fara probleme, prelungind astfel functionarea in timp a sa. Din punctul acesta de vedere nu trebuie să vă faceți prea multe griji – ciclul de curățare automată a unității de dozare va fi activat de fiecare dată când espressorul este pornit sau oprit ceea ce îți va ușura operațiunea de curățare manuală. Sub baza de sustinere ceasca de cafea, se regaseste un rezervor de reziduri pe care trebuie sa il cureti dupa o perioada de timp. 

Espressor Nespresso by Krups Vertuo Pop XN920110, 1500W, tehnologie de extractie Centrifuzie, 4 retete de cafea, 0.56 l, alb

    Aparatul de provenienta germana reprezinta garantia unui produs construit pentru bautorii de cafea la cel mai inalt standard. Daca iti place si tie, iti recomand sa urmaresti link-urile de mai jos pentru a beneficia de promotiile curente la achizitia sa. Spumarea automata a laptelui, sistemul de economisire a energiei electrice si raportul bun dintre calitate si pret fac din acest espressor una din cele mai bune alegeri pe care le poti face. Majoritatea cumparatorilor recomanda acest produs ca fiind o alegere perfecta. Noi ne-am convins singuri de calitatea produselor pe baza de cafea oferite, iar atunci cand ne simtim lipsiti de energie apelam la efectul magic al cafelei preparate prin intermediul bauturilor oferite de capsulele sale.

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este efectuat rapid valabil pentru comenzile online daca il comanzi de aici

Espressor Nespresso by Krups Vertuo Pop XN920110, 1500W, tehnologie de extractie Centrifuzie, 4 retete de cafea, 0.56 l, alb