Aspirator ECG VM 2120 Hobby multifunctional, pret, pareri

     ECG VM 2120 este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator multifunctional, care sa dea dovada de profesionalism in ceea ce priveste curatenia indiferent de suprafata pe care il vei folosi. Avand in vedere ca intr-o locuinta se pot intampla atat de multe lucruri neprevazute este important sa avem un astfel de aspirator care va face fata provocarii indiferent de suprafata, fie umeda sau uscata. Aspiratorul ECG VM 2120 are o capacitate mare de colectare reziduri de pana la 12L, ce-ti ofera avantajul de a curata de mai multe ori locuinta sau spatiile mari de birouri fara a fi nevoit sa inlocuiesti sacul. Acest aparat multifunctional se recomanda a fi folosit in regim hobby, pentru a aspira si curata suprafete atat umede cat si uscate. Acesta masoara in dimensiuni 43 cm adancime, 33 cm latime si 32 cm inaltime, avand o greutate de 5.8 Kg. 

Aspirator ECG VM 2120 Hobby multifunctional, umeda, uscata, suflanta

        Ca design, acesta este diferit fata de aspiratoarele obisnuite, are o forma de cilindru, in partea de sus are un maner pentru a putea fi transporta cu usurinta, are un simplu buton de pornit/oprit iar in partea laterala se gaseste orificiul la care se cupleaza furtunul care va trage murdaria. In plus cele 4 roti il vor ajuta sa fie mobil atunci cand il porti dupa tine in casa in timpul curateniei. Filtrul de aer precum HEPA ajută la eliminarea particulelor de praf și a impurităților de mici dimensiuni din aer. Filtrul HEPA poate elimina aproximativ 99,9% din particulele de praf mai mari de 0,3 microni (măsura standard pentru microni). Filtrul HEPA curăța aerul de praf, polen și aproape toți poluanții prezenți în aer.

    Acesta vine dotat si cu un motor destul de puternic (1200 W) care ii ofera o putere de aspirare de 240 W, suficient de buna astfel incat sa retina chiar si particulele mici de praf. Il poti folosi oriunde pe suprafata uscata atat covor, parchet sau gresie. Odata ce l-ai bagat in priza si ai montat si furtunul de aspirare poti curata o zona de pana la 8 metri in jurul sau. Aspiratorul obtine o performanta la curatarea covoarelor in clasa de eficienta B, pentru suprafete dure clasa A si ca eficienta emisii praf, este incadrat in clasa B. 

     Toata murdaria este colectata la interior in sacul colector de capacitate 12 litri. Dotat si cu filtru HEPA pentru retinerea particolelor fine de praf, acesta isi va demonstra eficienta in timp. Dimensiunile acestuia, relativ mica in comparatie cu alte modele de acelasi tip, iti ca da posibilitatea sa ajungi chiar si in acele zona mai greu accesibile. Este un aparat foarte bine construit tehnologic, care nu imprima un zgomot foarte mare, un nivel optim, astfel incat sa nu deranjeze toti vecinii. Accesoriile de curatat incluse in pachetul comandat includ o perie standard, o perie speciala si o duza tapiterie.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Aspirator ECG VM 2120 Hobby multifunctional, umeda, uscata, suflanta