Masina de spalat vase Arctic DFS2802, pret, pareri

  Alegerea unei masini de spalat vase nu mai este acum o alternativa scumpa, fiind disponibile modele scumpe sau accesibile cum este si acest model de la Arctic DFS2802. Fiind vorba de un produs autohton, este de inteles de ce este atat de bine pozitionata din punct de vedere al pretului, nefiind implicate taxe vamale, de expeditie si mai putin marketing. Arctic este binecunoscut ca brand pentru majoritatea dintre noi, deoarece mai demult sau chiar recent am achizitionat si alte produse de la acestia. Arctic DFS2802 este masina de spalat vase pe care ar trebui sa o doresti daca iti doresti un aparat pentru curatare a veselei usor de utilizat, de catre toata lumea. Este usor de integrat o astfel de masina de spalat vase, deoarece este destul de bine proportionata, dimensiunile sale reduse oferindu-i avantajul de a fi integrata cu usurinta si in acele spatii de bucatarie mai putin generoase. Astfel, Arctic DFS0502 avand culoarea alb mat, are urmatoarele dimensiuni: 85 cm inaltime, 60 cm latime, 44,8 cm adancime, avand o greutate de 35,3 Kg. Acest model dotat cu elemente de comanda electronice, afisor LCD, suporta o incarcare de pana la 10 seturi de vase, avand disponibile 8 programe pentru curatarea efectiva a acestora. 

Masina de spalat vase Arctic DFS2802, 10 seturi, 8 programe, Tablet, AquaPower, Silent Inverter Motor, Clasa E, 60 cm, Alb

     Aceesul vaselor se face frontal, interiorul fiind impartit in doua zone unde se regasesc doua cosuri de depozitare. Poti folosi masina de spalat vase Arctic fara probleme si atunci cand strangi pana in jumatate din capacitatea sa maxima, pentru a spala mai economic. Speli eficient, cu un consum optim de resurse, chiar si atunci cand masina nu este plina! Aceasta masina de spalat ofera spatii dedicate pentru oricare tip de vesela, de la instrumente de vesela pana la vase mai mari, existant spatii bine delimitate. Per total spatiul necesar pe care il pune la dispozitie masina de spalat vase Arctic DFS2802 este de 10 seturi. Dar nu este necesar sa atingi acest maxim de fiecare data, existant optiuni de spalare si la capacitati mai mici, cum ar fi jumatate din cantitate. Pentru a incepe un program de spalat vase, se verifica mai intai existenta detergentului de spalare vase, se aduga vasele ce se doresc spalate in locatiile de la interior, se alege programul, durata si apoi se da start-ul. Vei observa cat de usor vei interactiona cu aceasta interfata de comanda, programele se aleg cu ajutorul selectorului iar anumite optiuni care sunt selectate sunt semnalizate pe afisajul LCD din partea superioara a aparatului de spalat vase Arctic. 

Technology Banner

    Masina de spalat vase Arctic DFS2802 foloseste un motor integrat Silent Invertor ce ii aduce mai multe avantaje in dreptul sau, de la o functionare silentioasa, un consum redus de energie si un grad de fiabilitate ridicat. O solutie moderna adoptata odata cu noua generatie de masini de spalat rufe Arctic, un motor fara perii care intampina in timp un grad de uzura mai redus, ceea ce le mareste considerabil perioada de functionare. Vom vedea ca masinile de spalat vase care folosesc aceasta solutie sunt mai silentioase, ceea ce ne da posibilitatea sa le folosim atat pe timp de noapte fara a deranja pe cei din jurul nostru. Masina este dotata si cu noua tehnologie AquaPower care – cu ajutorul bratului rotativ la 180° – asigura o presiune mai puternica a apei si o curatare in profunzime a veselei. Astfel ai parte de un proces de curatare mult mai bine definit, prin acest procedeu reusim sa indepartam orice urma de murdarie, inclusiv cele care au o profunzime accentuata. 

     Programele acopera intreaga gama de necesitati de care poti avea din partea unui astfel de dispozitiv si anume: program intensiv 70 de grade Celsius – recomandat in cazul vaselor foarte murdare, program rapid – 30 minute si vasele tale sunt gata spalate,  program Bio/Eco – un ciclu creat pentru economisire de resurse, apa, energie si detergent cu rezultate bune la spalare, delicate – recomandat pentru vasele delicate din sticla sau pahare. Daca vei apela la modul de functionare programare intarziata, vei putea stabili, intervalul orar in care masina de spalat sa spele vasele, chiar si atunci cand esti plecat de acasa, in deplina siguranta. Programul de spalare zilnic este destinat vaselor cu un grad redus si mediu de murdarire. In doar 90 de minute, toata vesela va straluci. Sistemul de pornire intarziat permite programarea timpului de inceput al fiecarui program de spalat vase, la 3, 6 sau 9 ore. Sa nu uitam ca exista si pozibilitatea de a selecta un program de spalat vase din cele disponibile, la jumatate din capacitatea sa maxima. Durata programului ECO este de aproximativ 3.4 ore, deoarece acest ciclu foloseste apa rece, si un consum redus de detergent.

Masina de spalat vase Arctic DFS2802, 10 seturi, 8 programe, Tablet, AquaPower, Silent Inverter Motor, Clasa E, 60 cm, Alb

    Spatiul din interiorul masinii de spalat vase este foarte bine optimizat si cuprinde zone bine delimitate atat pentru vase cat si pahare. Exista compartimente dedicate pentru vesela, accesorii si tacamuri la fel si oale unde vedem ca este rezervat un spatiu mai mare. Temperatura apei poate fi reglata in 5 trepte succesive, pentru a indeplini nevoie uzuale in materie de curatenie. Astfel pentru vase din sticla sau portelan este recomandat alegerea treptei 3 in timp ce pentru vesela foarte murdara, ultima treapta, 5. Procesul de uscare are la baza aerul cald generat de bobina termoconductoare. 

     Arctic foloseste rafturi cu glisare usoara, ce se pot completa usor, pentru o spalare cat mai eficienta. Deasemenea in functie de tipul de vase sau dimensiune, exista zone mixte si zone cu spatiu dedicat. 

     Senzorii instalati la interior vor detecta imediat schimbarile de comportament ale masinii de spalat si vor opri imediat functionarea acesteia in cazul in care apar probleme neprevazute. Sistemul Aqua Stop blocheaza imediat intrarea apei, inchizand robinetul in timp ce sistemul Overflow garanteaza un control inteligent al cantitatii de apa cu care este alimentata masina de spalat vase.

Masina de spalat vase Arctic DFS2802, 10 seturi, 8 programe, Tablet, AquaPower, Silent Inverter Motor, Clasa E, 60 cm, Alb

     Consumul energetic nu ar trebui sa mai fie o grija deoarece in timp nu va aduce facturi exagerate la energie, specific clasei de eficienta E. Intreg consumul acestui model este de 0.76 kW/ciclu de spalare, un consum mic comparativ cu alte dispozitive de acest tip. Nu vei avea probleme nici cu sunetul produs in timpul functionarii, aceasta fiind foarte silentioasa. Consumul de apa inregistrat atunci cand speli o incarcatura completa este in medie de 8,7 litri de apa. Este mult mai eficient sa speli cu o masina de spalat vase fata da optiunea manuala, consumul de apa fiind mai mare, iar eficienta mai scazuta. Este clar ca viitorul este unul bazat pe automatisme, care vor fi preluate de aparate dedicate, ce vor facilita performante mai bune si eficienta crescuta. 

Recomandare:

       Primesti garantie 3 ani plus transport rapid daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat vase Arctic DFS2802, 10 seturi, 8 programe, Tablet, AquaPower, Silent Inverter Motor, Clasa E, 60 cm, Alb