Espressor automat Krups Arabica EA817010, pret, pareri

  • de

     O cafea buna pregatita rapid poate face diferenta in a incepe o zi de lucru asa cum trebuie, iar un aparat de tip automat asa cum este Krups Arabica EA817010 poate fi o alegere interesanta. Modul simplist prin care iti permite de acum sa pregatesti cafeaua dorita reprezinta un avantaj daca iti doresti un device automat care poate fi configurat cu usurinta, la orice varsta. Aparatul automat Krups Arabica EA817010 cu pornire/oprire automata programabila, este unul dintre cele mai bine vandute modele pe piața europeana în 2012. Aparatul are un design modern, culoare negru, un panou de comanda simplu cu control electronic, avand butoane cu actionare clasica push button un buton rotativ si un comutator. Acest aparat este usor de folosit datorita design-ului care ne ajuta sa selectam cantitatea de cafea macinata, cantitatea de apa, setare grad macinare, setare temperatura, ciclu de decalcifiere, functionare cu minim de resurse energetice numai printr-o singura apasare de buton. Automatul are in dotare si un buton rotativ care iti da posibilitatea sa ajustezi cantitatea de apa utilizata pentru bautura preparata, la fel si selectarea cantitatii dorite de cafea, jumatate de cana sau cana plina. In lateral in partea dreapta exista si un sistem de dozare cu lapte care pregateste spuma care se adauga la bauturile care folosesc indredientul magic al laptelui. 

Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8108, 15 bar, 1.6 l, negru    Acest aparat foloseste un set din rasnite conice din metal care ofera o macinare exacta a incredientelorl boabelor de cafea pentru a strapunge toata consistenta acestora pentru a elibera aroma specifica in bautura servita. Boabele de cafea sunt macinate instantaneu garantand astfel o cafea plina de savoare la o temperatura ideala. Espressorul este usor de folosit datorita design-ului care ne ajuta sa selectam cantitatea de cafea macinata, cantitatea de apa, ciclu de decalcifiere numai printr-o singura apasare de buton. Tava pentru cești este din inox și este dotată cu un sistem anti-alunecare și unul pentru scurgere. Aparatul este usor de curatat fiind dotat cu functia de auto-curatare. Acest model Krups Arabica EA817010 este unul din cele mai vandute modele de firma Krups, avand presiunea de lucru 15 bari. Rezervorul de apa detasabil, are o capacitate de 1,8 litri, din care poti obtine la final 2 cesti delicioase de, cafea, espresso, espressor lung si cappuccino. De asemenea, vom putea pregăti și ceai sau ciocolata calda datorită sistemului simplu de fierbere, care are inglobat un boilerului cu incalzire rapida. Secretul sau rezida in invelisul din inox si aluminiu, cu ajutorul caruia se poate ajunge extrem de repede la temperaturi ridicate. In plus si a capul de pre-infuzare ce este pozitionat in centrul sistemului de incalzire Thermoblock.

     Acesta are o interfata usor de utilizat, iar posibilitatea de ajustare a temperaturii, nivelului de rasnire si  volumului bauturii te ajuta sa servesti o cafea personalizata in functie de preferinte. Acest produs compact este prevazut cu un recipient pentru 260 de grame de boabe de cafea si un rezervor de apa de 1.7 L pentru a obtine pana la 4 bauturi perfect echilibrate, fara a realimenta espressorul. Automatul de cafea are in dotare un termostat electronic pentru a regla temperatura aburului emis de boiler si a apei fierbinti pentru obtinerea cafelei. 

   Cafeaua se prepară complet automat, putând seta espressorul chiar și printr-o singură apăsare de buton atunci când folosești setările memorate. Indiferent daca vrei un cappuccino sau o spuma de lapte, bautura ta preferata va fi gata in cateva secunde si exact la temperatura potrivita, datorita boilerului cu incalzire rapida. Spuma de lapte fierbinte este exact asa cum iti place, gratie sistemului clasic de spumare a laptelui. O functie utile este aceea ca aparatul printr-o simpla acesare alege rapid cantitatea de cafea boabe pentru a fi macinata, pentru a obtine un espresso cu concentratie mai tare sau mai slaba. Distribuitor este reglabil pe inaltime in functie de dimensiunea cupei de cafea de la 86 mm la maxim 142 mm. Acest aparat avand un compartiment de cafea de 260 grame accepta atat cafea boabe cat si cafea macinata. Deasupra aparatului se afla si o plita care va mentine, calde, cestile de cafea goale. Krups Arabica EA817010 este dotat cu o unitate de macinare profesionista Burr, din inox de inalta calitate care macina cafeaua la unul dintre cele 3 niveluri disponibile, fin si uniform in functie de gradul de setare. De obicei oamenii, obisnuiesc sa consume numai cafea boabe, macinata de ei sau de espressor, pentru a pastra gustul aromat si irezistibil al cafelei. Cu acest model de rasnita, boabele isi vor pastra aroma naturala, iar cafeaua rezultata va avea gustul pe care ni-l dorim. Rasnita de cafea functioneaza cu aproximativ 64 dB(A) destul de tare, dar se incadreaza la un nivel moderat tolerabil. Daca preparati o bautura cu cafea premacinata, folositi masura de cafea ce insoteste acest model pentru a pune doza corecta in compartimentul pentru cafea premacinata. Iar pe ecran va fi afisat un avertisment grafic atunci cand compartimentul de cafea incepe sa se goleasca.

    Krups Arabica EA817010 are in dotare indicator ce indica nivelul de cafea boabe din recipient si un indicator de rezervor de apa (gol/plin). In plus aparatul ne instiinteaza si in ce stadiul de clatire si decalcifiere se afla, avand programe automate pentru clatire si decalcifiere. Pentru a obtine rezultate bune in pregatirea bauturilor preferate rezervorul de apa este dotat cu un filtrul de apa performant cu anduranta mare ce garanteaza ca vei profita la maximum de cafetiera complet automata. Prin schimbarea filtrului nu va trebui sa-ti detartrezi aparatul timp de 2 luni, daca aparatul este utilizat in mod normal, beneficiind de apa curata si purificata. În cazul in care aparatului de cafea este lasat neutilizat cu filtrul instalat, acest filtru va dura maxim 3 saptamani. În timp, incalzirea constanta a apei utilizate pentru a face cafeaua duce la formarea de calcar in circuitele interioare ale aparatului. Periodic este necesara decalcifierea automatului cu demineralizatorul Krups. Programul de decalcificare functioneaza automat si tot acest proces dureaza aproximativ 30 de minute. Functia de clatire si decalcifiere ne ajuta sa-l mentinem curat si igienizat dupa fiecare utilizare, astfel incat bauturile noastre preferate sa aiba acelasi gust in fiecare zi. Masurarea duritatii apei se face cu ajutorul unei banzi de reactie TOTAL HARDNESS ce insoteste acest automat de cafea. In plus acest model are in dotate si un container pentru zat cu capacitatea de colectare de a 14 doze de cafea in 72 de ore. Recipientul pentru cafea uzata se afla in fata fiind foarte usor de scos. Tava de scurgere este echipata cu un indicator de nivel apa sub forma unui flotor rosu care se ridica impreună cu nivelul apei din tava de scurgere. Dupa aproximativ 14 cafele single (sau 7 duble) aparatul indica faptul ca containerul de zat este plin si trebuie golit si curatat. Unitatea de preparare se poate detasa usor din aparat pentru a fi igienizata dupa un ciclu mai lung de folosire, prin apasarea a doua cleme laterale de fixare. Aparatul poate selecta cantitatea de cafea in functie de optiunea aleasa: de la 6 g pana la 14 g. Puterea de 1450 W claseaza acest aparat in topul espressoarelor puternice, dar a fost luat in consideratie si aspectul consumului, astfel ca espressorul are functie de economisire a energiei, el incalzeste numai cand e necesar si mai exista un comutator care deconecteaza aparatul complet de la retea. Unitatea de preparare este detasabila prin apasarea a 2 clame de blocare pentru o curatare usoara a aparatului in interior.

    Aparatul este dotat tehnologic si cu functia de economisire de energie, avand un micro intrerupator pentru functionarea in sistem Stand-By sau consum zero cu intreruperea alimentari cu curent electric. In plus aparatul este setat sa se opreasca automat dupa 2 ore de inactivitate. Acest interval de timp poate fi setat astfel incat automatul sa se opreasca dupa 15, 30 de minute sau dupa 1, 2 sau 3 ore. Unitatea de preparare se poate detasa usor pentru a fi igienizata dupa un ciclu mai lung de folosire. Aparatul are urmatoarele dimensiunii: (W x D x H) mm 365 x 360 x 320 si o greutate de 9 Kg.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

        Mai multe detalii tehnice precum si pareri ale cumparatorilor puteti verifica si pe pagina produsului accesibila aici

      Primesti garantie 24 de luni daca il comanzi de aici

Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8108, 15 bar, 1.6 l, negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *